Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krimi
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Pohádka

Oblíbené seriály (9)

Sběratelé kostí

Sběratelé kostí (2005)

Jeden z mých hodně oblíbenějších seriálů. V seriálu jsou dokonale zpracované případy a velmi se mi líbilo roztažení některých případů i do celé série. Zřejmě díky tomu, že Sběratelé neberou vše smrtelně vážně a osazenstvo laboratoře je velmi kvalitně namícháno. NEJ je asociální Kůstka, s takřka nulovou sociální inteligencí, mající štěstí v tom, že má svůj dokonalý protipól v citově založeném Boothovi. Dvojce, Kůstka a Booth, k sobě vyloženě sedí a zbytek týmu je výborně doplňuje. Jako třešnička na dortu jsou vskutku dobře a realisticky zvtárněné oběti zločinů.

Akta X

Akta X (1993)

Skvělý mysteriózní seriál , Malder a Scullyova jsou cool. Tento seriál jsem viděla snad tisíckrát a zas a znovu se k němu vracím.

Měsíční svit

Měsíční svit (1985)

Můj oblíbený seriál. Bruce a Cybill jsou dokonalí, jejich věčné soupeření a kočkování mě dokáže pobavit. Sice starý seriál, ale pro mě má stále své kouzlo.

Tráva

Tráva (2005)

U tohoto seriálu se mohu potrhat smíchy. Poprvé jsem ho zhlédla po filmu RED kvůli Mary-Louise Parker. A nelituji, nemá chybu.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Fakt skvělý seriál. Nejradši mám Barneyho. Jeho super hlášky jsou prostě perfektní. Samozřejmě, že i ostatní postavy nejsou špatné :-).

Přátelé

Přátelé (1994)

Jedním slovem dokonalé. Jsem na tento seriál maniak, často si zpříjemním večer pár epizodami :-).

Hercule Poirot

Hercule Poirot (1989)

Seriál Hercule Poirot je dokonalý. Je to hlavně tím, že je podle předlohy Agathy Christie a Poirota hraje Suchet. Poirot v podání Davida Sucheta je nejlepší. Samozřejmě také kapitán Hastings je famózní a inspektror Japp sice působí trochu přitrouble, ale do seriálu vnesl jen to dobré.

Gilmorova děvčata

Gilmorova děvčata (2000)

Pohodový úsměvný seriál. Jejich příběhy mě pobaví a ještě si oddechnu. Malé městečko a jeho obyvatelé jsou pěkně vyobrazeni a jejich osudy jsou někdy až k smíchu.

Odložené případy

Odložené případy (2003)

Seriál patří mezi mé nejoblíbenější. Tvůrcům musím přiznat dobrou myšlenku současnosti a minulosti. Nejraději mám konce, kde se dozvím jak to bylo a hlavně si poslechnu skvělé hudební trháky. Kathryn Morris roly Lilly zahrála fakt dobře.