Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (4)

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Rozhodně lepší, než předchozí díl. Kamera místy nepřehledná, ale i to dodává filmu jistý šmrnc. Moc nereálných věcí, ale když jsem přežil trezor v Riu, přežiju i tohle. Statham v roli bratříčka nemá chybu, bitka s Johnsonem byla asi nejlepší. Mělo to spád a ani jsem si neuvědomil, že jsem v kině přes dvě hodiny. 4* za film jako celek, 1* za úžasnou rozlučku s Paulem Walkerem. "You allways be my brother."

plakát

Hellboy 2: Zlatá armáda (2008) 

Co tohle mělo znamenat? Rozhodně jsem od toho čekal víc... Jsem zklamán... Hrozně suchý a předvídatelný, vypadalo to spíš jako pohádka plná pohádkových postaviček. Akce skoro žádná a když už, tak byla hodně trapná. Rozhodně jsem od del Tora čekal o hodně víc, v jedničce je předvedl, ale zde podělal snad vše, co mohl. Jediný, co se mi líbilo, byla kamera a Ron Perlman jako Hellboy.

plakát

Slavné dny (2010) (pořad) 

Poučné, nenudí. Hlas Pavla Zuny se na tyhle tipy reportáží hodí. Občas nějaké nesrovnalosti, ale jinak většina věcně správná. Rád se vždy podívám.

plakát

Noe (2014) 

Přišel jsem, viděl jsem, děkuji, odcházím. Zasloužilo si to být delší... Kvalitní příběh o Noem prostě do 2 hodin nenarvete. Děj mne moc neuchvátil a celkový dojem z filmu také nemám moc dobrý. Strašně moc nezodpovězených otázek, které by podle mě každý film měl zodpovědět. Snaha vylepšit film o hvězdné herce vyšel, ale filmu to bohužel v celkovém hodnocení nepřidá... Sečteno a podtrženo, snaha byla, to bezpochyb (Archa vypadá celkem realisticky), ale pan Režisér si to až moc udělal pro svoje oči, čímž si víceméně odepsal docela dost diváků . Na tomhle příběhu se nedalo snad nic zkazit, což se povedlo, ale že by to byla nějaká super bomba to určitě ne.