Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (6)

plakát

Avengers (2012) 

Tak konečně sme se dočkaly.Nejmocnějši hrdinove spolu ve filmu, a dojmy? Povedený film se spoustu triky, skvělim obsazením a Joss Whedon mě tímhle mile překvapil.Čekal jsem že záporakem bude někdo jiný, ale i tak mi to dojem nezkazilo.Mark ruffalo zahral na výbornou HULKA a sarkasticke vtipy Roberta Downey Jr. jako vždy super,nemužu jinak než chválit.

plakát

Iron Man (2008) 

Roberta Downey Jr. byla trefa do černého a charakterem jak by smet.Takova kombinace dala vzniknout paradný postavě kterou sem si oblíbil.Děj sám o sobě je začátkem trochu nezabavný ale jakmile Tony začne sestrojovat prvni oblek tak sem do děje ponoril.Chtělo to zajimavějšího padoucha ale i tak davam 80%.

plakát

Naruto: Šippúden (2007) (seriál) 

Anime, to je moje a obzvlášt když jde o Naruta.Shippuden pokračuje v emocionalnější, akčnějši a podlem mě i temnějši době, všechny postavy dospěli, mají nový hodnosti, zajimavější mise a víc nepřatel které si zamilujete.Překvapení a spoustu zvratu to ještě jen zlepšuje.Krom nezajimavých fileru hodnotim 95% .

plakát

Whose Line Is It Anyway? (1998) (pořad) 

Rozhodně nejlepši a nejvtipnějši serial takovýho to druhu, okamžita improvizace hercu je neskutečná a zábavna,nejde se jí nabažit.Oproti české partíčce, kterou sem viděl dřiv sem nečekal takovouhle zabavu,Prostě BEST zábava..

plakát

Scrubs: Doktůrci (2001) (seriál) 

Nikdy jsem neměl rád cokoliv z nemocničního prostředi, ale u scrubs jsem okamžitě po prvním díle dostal chut na další a další díl a už jsem se od toho nemohl dtrhnout.Je užasne že každy díl nese něco novýho a vtipnýho, něco co mě donuti koukat pořád dál.Každou sérii je to lepši.I když mam někdy slzu v oku z nějaký tý scénky, tak zdlouhavé hlášky Dr.Coxe a vtipky Udržbáře i ostatnich nad tím několikrat převažujou.Miluju tenhle serial.

plakát

Status: Nežádoucí (2007) (seriál) 

Zajimavě vtahujíci téma je jen zlomek toho, proč si tento serial zaslouží nejlepší hodnocení.Nejen to že námět přiběhu je podle skutečneho agenta který je předlohou hl.hrdiny.Špion kterého z neznamých důvodu někdo odepsal ze spisu CIA a dal ho na černou listinu se snaži zjistit pravdu o tom co se stalo, přitom pomaha lidem s jejich problemy a v pruběhu toho vede doplnujici monolog v pruběhu děje což to ještě vic okoření + Bruce Campbell v jeho farebných košílých takže jasných 95%