Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (413)

plakát

Adresa neznámá (1997) 

Příjemný oddychový film. Nic víc, nic míň.

plakát

Agatha Christie's Poirot - Pět malých prasátek (2003) (epizoda) 

Knižní předloha se mi opravdu líbila. Vyluštit případ po x letech dá Poirotovi fušku. Na obrazovce však je to docela nuda a zdaleka nedosahuje kvality knížky. Ale díiy Suchetovi dám ty tři hvězdy:)

plakát

Agatha Christie's Poirot - Rodinné sídlo (2006) (epizoda) 

Docela hodně, trochu negativně se to vzdálilo od svých starších předchůdců. Ale jsem již napsal komentář u seriálu "Hercule Poirot", mě bohatě vždy stačí, když je v záběru Suchet. Je to ten nejlepší Poirot:) Tady byl sice bez svých obvyklých pomocníků, jako inspektor Japp a mírně natvrdlý Hastings, ale opět případ vyřešil bravůrně - ještě jsem tento román nečetl, ale už jsem si ho z knihovny vypůjčil:) A také mě docela zamrazila přeměna té přisluhovačky.

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Vekmi pěkné. Matt Damon je velmi dobrý agent ze všech současných filmových agentů. Trochu se mi zdálo, že ke konci to krapet ztrácelo dech, ale po filmů mi zůstaly jen nejlepší momenty a těch ve filmu není málo:)

plakát

Air Force One (1997) 

Jedna hvězda za Forda, druhá za Oldmana, třetí..hmm.. opět za Forda:D

plakát

A.I. Umělá inteligence (2001) 

Tohle je hodně zvláštní film na Stevena. Velmi silnou podpěrou je hudba Johna Williamse a herecký výkon Joela Osmenta. Finále filmu je emocionální výbuch, opravdu jsem bulel:)

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

Jako malý kluk jsem ti přímo hltal. Muldera a Scullyovou jsem miloval. K tomu ještě fenomén U.F.O. nebo ruzné nadpřirozené záhady a měl jsem Vánoce:) Ke konci jsem už ztratil přehled, protože seriálu klesla kvalita, tak ani nevim jak to vlastně dopadlo, ale vsadím své boty, že nijak:) To by přece nebyli Akta X. A ta znělka je jak z jiného světa:))

plakát

Akta X - Film (1998) 

Poprvé jsem to viděl v kině a byl jsem velmi spokojen:) Vše co se mi líbilo na seriálu bylo i zde. Prostě za pět:)