Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (413)

plakát

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008) 

Takže je to jasné. Pro mě jeden z nelepších filmů Fincherovi tvorby. Strhující příběh Benjamina Buttona ve velmi výborné režii. Vizuální stránka je geniální. Různé nálady filmu jsou tak sugestivní. Ať svítí slunce a je krásný den nebo v pozadí zní bouře protkaná blesky. Atmosféra je neskutečná. A konec? To bylo poprvé v kině, kdy jsem se rozplakal. Děkuji Davide, nezapomenu na tento film.

plakát

Quantum of Solace (2008) 

Opravdu to je dojezd předchozího filmu. Bohužel už jen dojezd. Těšil jsem se už opravdu na toho pravého Bonda, obzvlášť proto, jak skončilo Casino. Bond v obleku, se svým tradičním představením svého jména. Co se mi na filmu líbilo byl hlavní záporák Mathieu Amalric, který byl boží (ty jeho oči:). A také bondgirl - Olga:) Ale proti Evě Green nemá:) No tak tvůrci, příště ať to má chuť pravé bondovky. Ale Daniel valí:)

plakát

RocknRolla (2008) 

Příjemná oddychová dvouhodinovka:) Nejvíc mě překvapil Gerard Butler, kterou roli zahrál naprosto famózně. Doufám, že bude dostávat víc takových příležitostí. A samozřejmě Karel Roden, jako vždy : Výborně Kájo:)

plakát

Sněženky a machři po 25 letech (2008) 

Setkání je to milé...ale ty staré hlášky:((( provází to celý film, až je to trapné. Ale Suchánek valí (Proč ten člověk páchá sebevraždu? Prej má nějaký dluhy) Geniální:)))

plakát

Soudní síň (2008) (pořad) odpad!

Tak tohle je největší slovenská sr... ka co jsem kdy viděl:(

plakát

Stalo se (2008) 

Dobrý námět, akorát špatně natočené. Sice typický Shyamalan a ten to vzal úplně ze špatného konce a navíc mu to při psání scénáře asi moc nemyslelo. Špatné dialogy, herci se chovají nevěrohodně a závěrečná pointa žádná. Jestli Shyamalan příště nenatočí opravdu už nic pořádného, tak si filmové řemeslo může zabalit.

plakát

Star Wars: Klonové války (2008) 

Pro malé děti. Hlavní náplní je synáček Jabby, a to hovoří za vše. Ale docela pěkné bitvy a občas pár povedených vitpů. Ovšem co mi nejvíc vadilo, byla hudba.. proboha CO TO BYLO??

plakát

Street Kings (2008) 

Pěkný film. Výborný Reeves. Také mě potěšila osobně role Hugha Laurie. Ale bez hole se mi na něj těžko zvykalo:)

plakát

Suprhrdina (2008) 

No ale docela jsem se pobavil:)