Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (13)

plakát

Divergence (2014) 

Perfektní film od začátku do konce. Skvělé obsazní. Takový příběh jsem ještě v žádném filmu neviděla. Některé scény byly nepředvídatelné. Mohu jenom doporučit! Zaslouží si 5 hvězd a těším se na pokračování.

plakát

Hostitel (2013) 

Opravdu skvělý film, nechápu, jak někdo může dát odpad. I když knížka byla lepší, film se jim taky poved. Dávám 5 hvězdiček.

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Fajn animák s roztomilým drakem v hlavní roly. Já na animáky moc nejsem, ale tenhle byl fakt supr. Dialogy naprosto perfektní. Konečně animák se super příběhem a skvělou hudbou.

plakát

Já, legenda (2007) 

Když jsem tenhle film viděla poprvé, hodně se mi líbil. Ty příšery jsou opravdu mistrovsky udělané, vypadají jako živý. Obsazení: Wil Smith, co jiného dodat, Will Smith je profesionální herec, a v tomhle filmu vše krásně prociťuje. Jestli nevíte na co se kouknout, tak se určitě podívejte na Já legenda.

plakát

Labyrint: Útěk (2014) 

Skvělý film-známé osobnosti, napětí, akce, nepředvídatelnost, žádná nuda, konečné odhalení mě dostalo! Už se těším na dvojku. Vřele doporučuju. BOMBA!! Zaslouží si nejméně 4 hvězdy! Dylan O'Brien nezklamal.

plakát

Na seznamu smrti (2022) (seriál) 

Konečně po dlouhé době pořádný seriál, který člověka nutí pustit si další a další díl. Já byla spokojená. Doporučuju zkouknout.

plakát

(Ne)zadaní (2013) 

Páni, tak to jsem nečekala. Herecké obsazení boží. Miles Teller je prostě nejlepší. Perfektně jsem se u toho bavila. Fakt bezva komedie! Skvěle vymyšlený.

plakát

Paralely (2022) (seriál) 

Je to hodně podobné seriálu Dark (cestování časem) s nádechem Stranger things. Líbilo se mi to, škoda, že je jen šest dílů.

plakát

Prolhané krásky (2010) (seriál) 

Nečekala jsem že to bude tak výborný, ale teď je hltám po každém dílu. Režiséři si opravdu vyhráli s tímto seriálem. Skvělé obsazení hlavních postav, určitě doporučuju! Skvělý seriál.

plakát

Rande na dvě noci (2014) 

Miles Teller a Analeigh Tipton spolu-skvělý nápad. Miles opět nezklamal. Vtipný od začátku až do konce. Jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Děkuju za 86 minut zábavy. Dávám rozhodně 5 hvězdiček a doporučuju!!