Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Horor

Recenze (8)

plakát

Nic než pravda (2008) (pořad) odpad!

Návod jak si totálně zničit život přímo zde.

plakát

Lidská stonožka 2 (2011) odpad!

Podle mého neskutečně přetažené za vlasy, nechutné scény a nějaký sebelítostivý, tlustý dědek, co si hraje na "doktora". Tenhle film mě pomalu stál žaludek.

plakát

Zakletá Ella (2004) 

Odlišnost od klasických pohádek, což tvoří film zajímavějším a ve mně to vzbuzuje dojem. Líbí se mi netradiční ztvárnění postav a sympatičtí herci. Když je čas a nálada, ráda si film pustím.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Dokonalá atmosféra v průběhu celého filmu, působivé prostředí, strašidelný dům a ještě pozoruhodná zápletka. Tohle je přesně horor podle mých představ, má to hlavu a patu a svým příběhem mě donutil se zajímat o to dál. A tím si myslím, že splnil svou hlavní úlohu! Režisér má u mě veliký obdiv, že do tohoto filmu vložil své srdce a spolu s herci natočili, něco tak skvěle poutající pozornost.

plakát

Ordinace v růžové zahradě (2005) (seriál) 

Česká klasika, poslední dobou ve snaze se podobat hollywoodským příběhům. Situace jsou naprosto průhledné a člověk ví co se přesně stane a pak nakonec stejně všechno dobře dopadne. Uznávám, že na některý díly se naprosto nedá koukat, ale když fakt potřebuju zabít čas a mám náladu, občas se podívám..

plakát

Křižovatky života (2013) (pořad) odpad!

Chápu, že to mají být příběhy ze života, ale tak snad se to dá taky natočit, tak, aby se na to lidi chtěli koukat. Amaterské vystupování herců, nesmyslné hlášky a kolikrát se herci přeříkali. Nechápu proč to vůbec komentuji...

plakát

Fakta nebo fikce (2010) (seriál) odpad!

Tento pořad mě z počátku velmi zaujal, že jsem měla chuť si pouštět další a další díly. Postupně s dalším dílem má chuť k tomu klesala..Nechápu to,že pokud dokážou napodobit nějaké video, tak originál označí za podvrh. Momentálně žijeme v době vyspělé techniky a s trochou představivostí a lehčího uvažování se dá přece napodobit vše..takže prostě mě úplně irituje, že na základě padělaného videa určí celou pravdu....

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Dexter byl jediný seriál, který mi nedal spát. Z každého dílu jsem byla neskutečně nadšená, ba i kolikrát překvapená z náhlých převratů a po každém díle stoupala chuť shlédnout další. Bohužel konec tohoto seriálu (Netušim, zda se budou točit další díly, či ne. Ale podle medií to tak nevypadá) nenaplnil má očekávání. Vzhledem k tomu jaké ohlasy a pozitivní kritiku vyvolal tento seriál, vážně jsem čekala, že tvůrci si s tím koncem vyhrají. Naneštěstí to pěkně podle mého odflákli. SPOILER:To, že Dexter skončí někde ve vidlákově říkám maximální vyvrcholení díla. Jinak po shlédnutí posledního dílu asi budu mít ještě nějaký problém s nespavostí, protože díky konci mám neustálé nutkání nad tím přemýšlet. Za své zklamání odebírám *.