Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (7)

plakát

Transformers: Zánik (2014) odpad!

Uměle nahoněná vizuálně orgastická.. téměř tříhodinová píčovina co nemá ani hlavu ani patu. Nemá to spád, chvílema to nedává smysl. Trojka je zhovadělost a tohle to ještě dovršuje. Na přebalu by mělo být varování jako na hračkách že to je určeno divákům do 8 let. Naprosto tragický a i kdyby to mělo jenom poloviční stopáž tak je to pořád moc dlouhý. Myslel se že na debilní, trapný a kýčovitý blockbustery má monopol Emmerich ale Bay ho timhle trumfnul. Děsí mě ta kupní síla co je schopná zaplatit přes miliardu dolarů za takovejhle infantilní spektátl a nedejbože jeho další pokračovaní jak optimus primus zachraňuje lidský plémě před dalšim na rychlo smyšlenym vesmírnym kokotem co mrazí dinosaury aby z nich vyrobil robodinosaury.

plakát

Taxi (2004) odpad!

Chce se mi zvracet ...

plakát

Pravidla milostného provozu (2011) (seriál) odpad!

Debilní série která se snaží utvrzovat lidi v tom že chovat se jako prolhanej zmrd, podle rad z ženskejch časopisů a celkem bezostyšně manipulovat lidi vám nejbližší je vlastně v pořádku - ba co víc Je to vlastně frajeřina a umění který je potřeba pilovat a ještě těma moudrama oblažovat svý kamarády. Zatimco říct na rovinu co chcete už asi neni v kurzu. Třeba improvizovana kopaná židů s páskou přes oči někde na dvorku v Auschwitzu pod palbou vysmatejch esesaku by možná v určitým rozpoložení mohla bejt vtipná a úsměvná ale tak nějak tušíte že to neni košer. Stejně jako se smát postiženejm lidem, parkovat na invalidech a krást v hospodě sklo. Stejně jako tahle kravina. Závěr je takovej že ač se tam najdou vtipný momenty, tak celkovej fakt že to je óda na dnešní povrchní dobu plnou přetvářky a oslavy lhaní to definitvně potápí. Nejsem Mirek Dušín ale zmrd taky ne.

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

Dvě hodiny čekání a stejně skore 75%. Kdyby pověsili i toho čtvrtýho tak dam tři hvězdy a když už si našli kapuv profil na CIA facebooku tak mohli jednim vrzem postřílet i management "nou alkajda only fišrmen" company Ltd. Tak pak bych dal i 4 hvězdičky. Jinak nuda, je mi lito.

plakát

Top Gear USA (2010) (pořad) odpad!

Jak Já rád říkávám: Když už si to má člověk posrat - tak po svym. Naprosto trapná kopie bez vlastního nápadu. Nejenomže kopírujou schéma, rádobystejný moderátorský trio který tady ale působí víc než trapně narozdíl od sehranýho a přirozeně vyváženýho originálu, celebrita v autě za rozumnou cenu, "jedinečný" Stig apod... ale oni dokonce kopírujou i jednotlivý náměty konkrétních dílů - a to už je moc. Jedna z nejhorších věcí co sem kdy měl možnost vidět. odpad!

plakát

Melancholie (2011) odpad!

Bežně nekomentuju pač verbal mi povětšinou mluví z duše a neni co dodat ale toto je debilita takovejch rozměrů že cítim vnitřek-mi-rvoucí potřebu si přisadit. Na tenhle film mě nalákal poněkud zavádějící popis řadícího byť částečně do žánru sci-fi. Důrazně ale všechny fanoušky sci-fi před touhle sračkou varuju ! Ze 130min jsou dvě hodiny o dvou labilních segrách který jsou obě na přes držku a nebo na svěrací kazajku. Plačtivý schízácký břichaboly a hysteráky který nedáváj smysl ani v terapeutickym kroužku vyléčenejch sebevrahů jsou zakončený rádoby vědecko-fantastickym finále který vizuálně stojí za prd. I laikovy amatérovi kterej denně nesjíždí NGC a Discovery s Morganem Freemanem dojde že slapový síly by obě planety rozervali takovym způsobem že Emmerichovo 2012 by byl jenom slabej odvárek a čumění dalekohledem na obří fialovou kouli na obloze zatimco vítr líně odfukuje listí a v krvi se vám patrně hlásí ke slovu Diethylamid kyseliny lysergové by zkrátka nebylo možný páč by jste byli už dávno v pánu.... a tak to po těch víc jak dvou hodinách nakonec ani takto nedává smysl. Kdyby si vyhráli s tim koncem tak to bude aspoň na jednu. Takhle je to akorát ufňukaná srágora říznutá svatebnim homevideo.

plakát

Terapie - Série 1 (2011) (série) odpad!

Seriál bravurně zastřešuje pseudokulturní "módu" posledních let točit seriály kde se jenom fňuká nad životem. Narozdíl od ordinací, pojištoven, cest domů a do jinejch análů a kanálů tady chybí aspoň nějaká akce a to doslova - neděje se tam nic co by vás odradilo přepnout na šlágr TV nebo věštírnu a nebo si to jít hodit na půdu. Sedí se v jedný místnosti a lidi fňukaj a rejpaj se ve svejch problémech jak v bolavym. Věřim tomu že kdo nemá ve svym životě dost svejch starostí a problémů tak má určitě potřebu ještě onanovat u tohodle. Škoda že jinak skvělej Roden se propujčil k týhle plačtivý tragedii. Zoufalost - nestojí ani za jednu hvězdu. O to víc mě děsí ty 4hvězdový zářezy co tam někteří sázej. Holt je dneska in aby každej byl Freud a labilní troska zároveň a každýmu cpal svý niterní břichaboly a dělal z toho superschopnost.