Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (5)

plakát

Na vlásku (2010) 

Jedna z nejvtipnějších pohádek a taky jedna z mála, kde se povedlo i přezpívání pasáží do češtiny. Na pohádku má asi vše potřebné - zábavu, hrdinku s nadpřirozenými schopnostmi, mluvící zvířátka :D a po souboji se zlem i dobrý konec. Upřímně, kdybyste se jako dospělá osoba podívala na tuto pohádku s dětmi..smáli byste se možná i více vy - dospělí. (85%)

plakát

Rivalové (2013) 

"Lidé si o nás myslí, že jsme byli rivalové, ale on byl jeden z mála lidí, které jsem měl rád a jeden z těch pár, které jsem respektoval.. a byl jediný, kterému jsem kdy záviděl." - takto ukončil film Niki Lauda. Film, který už na začátku nasadí svižné tempo a dokáže si ho udržet až do konce, kde plynule zpomalí a nás zanechá jen s výrazem: "WoHooo, tak to byla jízda :)". Není to ovšem pouze o závodění a titulech. Je to spíše o té cestě k nim, o chování a rivalitě mezi dvěma rozdílnými závodníky se všemi těmi problémy, se kterými se závodníci potýkali. (95%) :)

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Máte chuť na neotřelý a originální humor v podání čtyř vědátorů a sexy blondýny? No kdo by neměl.. Poslouchat tisíc a jeden vtípek na uřvanou tlustou matku Howarda, vychutnávat si každý dvojsmysl, nebo intelektuální vtípek Sheldona prostě neomrzí! :D (90%)

plakát

Sherlock Holmes (2009) 

Nahlédněte do mysli génia, co si osvojil metodu dedukce a dokáže ze sebemenších detailů vyčíst i vaše číslo stolu v předem rezervované restauraci. Krom velmi dobrého hereckého obsazení film láká i takřka dokonalou atmosférou starého Londýna, kterou umocňuje hudební doprovod Hanse Zimmera. Ve spojení všech těchto faktorů máte místy i husí kůži. Scénář sám o sobě nemá znatelné trhlinky a navíc obsahuje i pár povedených vtípků, takže hodnotím (85%).

plakát

Počátek (2010) 

První známkou skvělého filmového zážitku je herecké obsazení Leonardem DiCapriem, který, jak je známo, si své role pečlivě vybírá. Ovšem, zdaleka to není jediný tahoun celého filmu. Počátek totiž skrývá (pro mě) všechny důležité prvky. Ani chvilku se nenudíte a tím nemyslím, že by byla všude akce, ale tak mistrovský scénář, co vám zamotá hlavu, doslova vás vtáhne dovnitř a ještě několik hodin po skončení závěrečných titulků vám v hlavě šrotuje celý příběh. Zkrátka a dobře velmi kvalitně zpracovaný akční film s mysteriózními prvky vám ze srdce doporučuji. Za mě 95% :)