Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Sci-Fi
  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Akční

Recenze (358)

plakát

Grindhouse: Planeta Teror (2007) 

Quentin je hrozný úchyl, ale nemá na to, aby natočil pořádné béčko. Naopak Robert, ten viditelně béčkotalent má :)

plakát

Kulový blesk (1978) 

Dámo...vraťte mi ty housle!!! Nezapomenutelná a herecky skvěle zvládnutá největší akce v dějinách stěhování...

plakát

Pobřežní hlídka (2002) 

Na obalu jednoho díla spisovatele A. Moravii jsem četl autorovo doznání, že všechny jeho romány (a je jich opravdu mnoho) jsou jen trochu pozměněnou verzí prvního románu, který napsal. Když však čtu jeho romány, nepříjde mi to tak. Ki-duk Kim se k něčemu takovému sice nepřiznal, ale když sleduji jeho filmy, zdá se mi, jakoby na obal te knihy napsal doznání o sobě samém on. Změna prostředí a hlavních herců prostě nepomůže...je třeba vymyslet něco nového.

plakát

Mezi námi děvčaty (2003) 

Moje hodnocení tohoto díla se pohybuje mezi 2 a 3* - možná bych dal 3, ale jelikož se mi film zdá trochu nadhodnocený a přespříliš vychvalovaný, myslím si, že mu tohle jen prospěje. Co říct přímo k filmu? Jamie předvádí určitě slušný výkon, ale v bohužel trochu pitomě vystavěném a zmateném ději. Nejhorší je "divokost" filmu, která se nevydává správným směrem, jako u mnoha jiných filmů. Celé je to příliš uřvané, takže by neuškodil ani úbytek hudby (případně její zkvalitnění). Ale abych řekl i něco pozitivního - kdyby se jednalo o film mající cca. 50 minut, byla by to příjemná oddechovka. Pochválil bych i námět - něco takového na poli nových amerických komedií chybí, ale provedení dost skřípe :/ Asi by neuškodil lepší scénář a režie.

plakát

Volver (2006) 

Pro film je velmi špatné, když už v polovině může divák snadno poznat, kam děj směřuje a jak dopadne. Nájezd je skvělý, ale druhá půlka z výše uvedeného důvodu hrozně nudí. A nezachrání to ani herecký um Penélope Cruz.

plakát

Bratrstvo neohrožených (2001) (seriál) 

Poměrně nudný seriál, u kterého bych snad jen první a poslední části dal 4*, většině pak 3*, ale některé bych hodnotil dokonce jako podrůměrné. Zhodnotím-li seriál jako celek, nevidím v něm ani přílišnou dokumentární hodnotu, protože je čistě jednostranný.

plakát

Nadaný žák (1998) 

Ian jako sympatický a velmi mazaný "esesák" a mladý Brad, který si velmi vášnivě zahrává s ohněm. Ani Jan v miniroli není k zahození. Jen je škoda, že jsem nečetl knihu, ale snad i na to časem dojde...

plakát

Lost Highway (1997) 

Pane Lynchi, přestaňte nám prosím stále deformovat už tak křehkou realitu!!! Mimochodem - první třetina filmu je nejděsivějším hororem, jaký jsem viděl (a to i přesto, že jsem vůbec nevěděl, co se děje).

plakát

VALL-I (2008) 

Ano, číslo 5 stále žije...:) Inspirace tímto starším snímkem je na první pohled patrná. Hodně pěkný příběh, dokonce trochu kritický (což je skutečně pěkné), avšak ono "nadlidštění" robotů zachází občas až moc daleko. Přesto výtečná věc na odreagování...