Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Rodinný
  • Akční
  • Publicistický

Recenze (25)

plakát

Dead End: Paranormální park (2022) (seriál) 

Jeden z klenotů, které můžete vidět na Netflixu. Pokud jste měli rádi Steven Universe a Gravity Falls, tak tohle je přímo pro vás. Nenechte se zaskočit nízkým hodnocením a kritickými komentáři.

plakát

Zpívej 2 (2021) 

Nemůžu uvěřit zpracování tohoto animáku. Možná mé očekávání bývají nízké kvůli kvalitě některých filmů od Pixaru, ale tady jsem byl opravdu opravdu příjemně překvapený. Skvělá animace. Příběh je sice klišé, ale zpracován dobře. Je tam skvělá balance mezi sériozitou a tupým humorem pro děti. Děti se u toho budou smát, a dospělí si v tom najdou spoustu psychologických a filozofických otázek Nebývá to v animákách tak častý, ale postavy jsou velice realný. Většina postav má pro svoji existenci nějaký realný motiv, který dává smysl. I přes to, že této hudbě příliš neholduji, tak jsem si film opravdu užil. Hodnotil bych 4*, ale kvůli tomu, že tohle je jedna z mála studií, která dokáže vyprodukovat takto kvalitní animovaný film, tak musím hodnotit slabší 5*

plakát

Ty Brďo! (2015) (pořad) 

Pro děti je to dokonalý. Je to zábavné, krásné, plynulé a hlavně poučné! Je to krásně graficky a jednoduše vysvětleno. Dokázal bych kvalitu jakžtakž přirovnat k Byl jednou jeden... .

plakát

Kouzelní kmotříčci (2001) (seriál) 

Pamatuji si, když to začali vysílat na Animaxu. Dalo by se říct, že je to jeden z lepších Nickelodeonových seriálů. Velké plus má ode mě crossover epizoda s Jimmym Neutronem.

plakát

Čtyřlístek ve službách krále (2013) 

Pěkná pohádka pro děti, která jim rozhodně udělá radost a ještě něco přiučí k dějinám :). Možná škoda Product Placementu, ale to by pak film nemusel vzniknout ;)

plakát

Městečko Záhad (2012) (seriál) 

Dává mi to smíšené pocity. Je to krásně nakreslený a je to mile a příjemně vtipný. Jen nechápu, proč až tak vážná "záhadná" hudba.

plakát

Cleveland show (2009) (seriál) 

Přesně jak Griffinovi, ale bez hloupého černého humoru.