Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (16)

plakát

Žraločí masakr v Jersey Shore (2012) (TV film) 

"Co říkáš na ten žraločí útok?" "Hmm hustý." "Hele tamhle vidím něco velkýho ve vodě, počkej, skočím tam a omrknu to...pomoooc, něco mě žere!" ... "Hele co ta tvoje holka?" "Sorry ale teď mám dost starostí se žraloky." Takže asi tak nějak.

plakát

Let's Dance All In (2014) 

No ty vole, to byla desna kravina! Jako chápu, že se tento typ filmu nemá brát úplně vážně a logiku to sem tam postrádá, ale aby z nás tvůrci dělali naprosté kreteny?? Jakože během jedné noci se odtancuje battle, skupina se pohada, rozpadne, usmiri nejem mezi sebou ale i s ostatními crew a ještě stihnou nacvicit strhujici vítězný tanec, přičemž jen tak mimochodem jeden jejich clen stihne odletět z Vegas do LA, tam se usmirit a holkou a přiletěl zpatky presne vcas na velkou usmirovacku. WTF? Mám chuť dat odpad, zarizly elastaky do pysků hlavní hrdinky mam pořád před očima.

plakát

Dívka ve vlaku (2016) 

Teda ty hodnoceni tady kolikrat stoji za hovno, na rovinu, uplne mi to zkazilo pozitek z filmu, protoze jsem si celou dobu rikala tak sakra, kdy uz prijde ten moment co stoji za 69% a modrou barvu. A ono pekny kulovy. Az do konce jsem byla napnuta jak ksandy, děj me vtahl jako dlouho zadny film. Dala bych 4 hvezdicky, ale protoze me mistni slabe hodnocení vylozene irituje, davam 5, abych zlepsila filmu prumer. Ne, vazne, opravdu jsem to zrala od A do Z.

plakát

Naboso (2014) 

Romantická komedie se vším všudy. Blboučká, miloučká, i s nějakou tou slzičkou...prostě ideální oddechovka.

plakát

Transcendence (2014) 

Tak až takovou nudu jsem nečekala. Potenciál by to mělo, ale příběh je na tom asi to jediné zajímavé. Plus herecké obsazení, ale výkony a postavy včetně hlavní hrdinky nesympatické. Bože. Fakt hodně špatnej film.

plakát

Padesátka (2015) 

Nakonec zvedám ze tří na čtyři. Některé zdejší hodnocení mi hlava nebere, šlo o komedii vážení!! A dle mého velmi vtipnou, i když původní "divadlo" z toho šlo hodně cítit.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Někde je něco špatně, když člověka místo hlavního příběhu a postav baví bokovka, tedy Joker. Chci ho víc a víc. A Marion. Nejlépe film celej o nich, ať zapomenu na tuto hrůzu!!! Tri hvězdy jen kvůli těm dvěma, jinak to bylo takový nějaký plitký, plochy a rychlý...

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) 

To jako vážně?? Koukám 10 minut a těch chyb tam...to si jako tvůrci nevšimnout, že v jednom záběru někomu padá šála a v druhém uz ji zase má na dvacetkrát obmotanou kolem pasu? Neuvěřitelně odflaknutý a trapný.

plakát

Babi (2015) 

Neurazí, nenadchne, sem tam pobaví, sem tam ponudí... prostě příjemný průměr.

plakát

Všechny moje lásky (2015) (seriál) 

Naaaahodou, po vsech tech ordinacich, cestach domu a Pocatcich je tohle prijemna zmena. Koukam uz na treti dil a zadnej kyc a trapnost jsem jeste neobjevila. Pribeh hlavni hrdinky sice sem tam balancuje na hranicich logiky stylem "rozhodnu se najit vsechny stare lasky a druhy den jaky stesti!! Prave ten prvni prijde do me prace!), ale da se nad tim privrit oko. Je to fajn, me to bavi a to davaj na druhem kanale Pana prstenu ;)