Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Impérium - Mafie v Atlantic City (2010) (seriál) 

Skvělé zpracování, dobová atmosféra, hudba, přítomnost skutečných mafiánských es a samozřejmě výtečný Steve Buscemi to vše dělá z BE jeden z mých nejoblíbenějších seriálů. 1. série 95%, 2. série 90%, 3 série 100%.

plakát

Avenged Sevenfold: Live in the L.B.C. & Diamonds in the Rough (2008) (koncert) 

Pokud patříte mezi fanoušky A7x tak tento koncert musíte vidět. Skvělá show se vším co k ní patří. Při vystoupení jednoho z fanoušků má koncert největší grády. The Rev bude chybět. Podle mě po M. Shadows největší ikona skupiny.

plakát

Sám doma 3 (1997) odpad!

Většinou při mém hodnocení filmům přidávám, než ubírám a snažím se najít něco pozitivního. Zde to bohužel nejde. Výkony hlavního „hrdiny" jsou dost špatné a srovnávat ho s M. Culkinem nebo dokonce srovnávat celý film s předchozími nemá ani smysl. Naprosto zbytečný film, který vás rozhodně nepobaví.

plakát

Prci, prci, prcičky (1999) 

Pro někoho nechutné, zvrhlé, stupidní pro mě pořád parádní zábava i po dvacátém zhlédnutí. Dost tomu nahrává i skutečnost, že se ke mě tento film dostal poprvé v pubertě. Ovšem i přesto si myslím, že tento snímek je ve svém žánru rozhodně jedničkou.

plakát

Smrtonosná past: Opět v akci (2013) 

Pravděpodobně díky mému přehnanému očekávání jsem měl při prvním zhlédnutí tendenci přeskočit i úvodní honičku Moskvou. Toto nutkání ovšem odeznělo při druhém zhlédnutí. Nicméně kdyby se namísto třiceti aut rozbilo jen deset a zbylé peníze narvali do scénáře, mohlo to být o chlup lepší. Rodinná pouta otce a syna mě nijak neoslovily. Bruceovi hlášky už bohužel taky nejsou, co bývaly. Třeba šestka naváže na své předešlé úspěchy.