Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezinárodní zločinec Beaupre se dohodne na „obchodu“ s ukradeným raketovým čipem. Se svými komplici – Alicí, Jerniganem a Ungerem – ho na tejné schůzce získá a ukryje ho do hračky, dálkově ovládaného autíčka. Při celním odbavení na letišti dojde k záměně tašky, kterou si do Chicaga odveze paní Hessová. Zločinci znají jen přibližně její adresu, a tak musí prozkoumat několik vilek na tichém předměstí. Osmiletý Alex, který dostal od paní Hessové autíčko, je nemocný a dalekohledem podezřelé osoby pozoruje. Vždy zavolá policii, ale zločincům se podaří včas zmizet a nikdo mu nevěří. Alex pochopí, že proti zločincům mezinárodního formátu, kteří mají k dispozici nejmodernější techniku, musí bojovat jenom svým důvtipem – vybaven tím, co mu poskytne dům a jeho skříň s hračkami… (TV Prima)

(více)

Recenze (504)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Kde jsou zloději ??" - "Žádní nejsou !! Jen jeden nemocný chlapec s bujnou představivostí.." - "To je trapné !!" Ok, souhlasím !! ;) Nutno ovšem dodat, že tady měl budoucí šmoulo(s)tvůrce Raja Gosnell svůj debut řádně ztížený.. Chápu, proč zrovna jej nenažraní producenti oslovili, aby se chopil předem prohraného úkolu natočit další pokračování dvou velmi úspěšných bijáků, navíc na základě scénáře, který se jen dost nešikovně a naivně pokouší ozvláštnit recyklát prvních dvou filmů.. Když navíc už první sequel pouze variuje a nečekaně úspěšně upgraduje totéž téma, což v důsledku vlastně Columbusův Sám doma 2: Ztracen v New Yorku na straně jedné scénáristické lenosti navzdory činí natolik zajímavým, v této oblasti totiž Chris Columbus zvláště s tak krátkým časovým odstupem uspěl jako málokdo jiný před ním.. Gosnell byl jako Columbusův učeň poměrně logickou volbou, byť by tedy jeden spíše ocenil, kdyby nabídku s díky a pokorou raději odmítl.. A tak byl nakonec i Culkin, který měl již v době natáčení dost problémů sám se sebou, rád, že se na něj, když se servírovalo tohle zkažené Columb(us)ovo vejce, nedostalo.. Narozdíl od mladičké Scarlett Johansson.. A šílený John Hughes ?? Se svým scénářem tradičně naprosto nevyzpytatelný.. Špatný biják se špatnými padouchy - Při vzpomínce na skvostného Joea Pesciho, který svou rolí výborně paroduje své proslulé mafiánské role, jen zamačkávám slzu.. který však vlastně nikdy neměl naději na úspěch.. Jen to obligátní a obludné tahání mrtvé kravky za cecík.. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Skupina dospělých se jako mentálové honí za jedním autíčkem na dálkové ovládání, kdy dosah ovládání je neskutečně dlouhý, prochází všemi zdmi a nevím, co ještě. Ano, zápletka je oproti klasickým dvěma filmům s Macaulayem Culkinem, což bohužel nic nemění na tom, že je celkem obstojně pitomá. Člověk by ani nevěřil, že scénáristou byl také John Hughes. Herci jsou zde příšerní, všichni komplet, potěší pak jen přítomnost mladičké Scarlett Johansson. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nenahraditelný Macaulay Culkin je touhle dobou v léčebně pro drogově závislé a producenti se ho rozhodli nahradit úplně neznámým a netalentovaným hercem. V podstatě jsem rád, že se to nepovedlo a že brzo Tv Nova dojdou povolené opakování prvních dvou dílů na každý Štědrý večer za posledních 10 let. Také jsem rád, že série Sám doma skončila a tento opravdu tragický film ji nadobro pohrřbil opravdu hluboko. ()

MM11 odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu hnus. Jelikož mě už distributor jednou tahal za nos v případě Sám doma a bohatý, jsem čekal, že i tentokrát ucítil vůni peněz. Omyl je pravdou - Američani natočili z konečného tématu, který se už neobmění, naprostý brak, bohužel navíc s neschopnými herci. Nenajdete jediné pozitivum, místo dvou záporáků rovnou čtyři, ale ani všichni dohromady nemají charisma jednoho z předchozích dílů. Jestli máte výhrady vůči nelogickému ději v úvodních dílech, tak nechtějte vidět tohle. Už text distributora je na pozvracení, ale film je ještě mnohem dál. Upřímně to bych radši viděl Sám doma 3 pod patronací Chrise Columbuse v hlavní roli s Robem Schneiderem, než tuhle stupiditu režírovanou neschopným Rajou Gosnellem. ()

902 10 

všechny recenze uživatele

oba dily home alone byly obrovskym uspechem, nebylo tedy divu, ze producenti, kteri mezitim prisli o vsechny penize natacenim artovych snimku, svolili s pokracovanim. jenze ouha - maculay culkin ted travil nejvic casu s hlavou zaborenou v zachodove mise a znicena nosni prepazka od snupani koksu a omitky mu uplne znicila detsky look. misto nej byl potulnym hledacem talentu najat alex d.(osadte podle nalady) linz, ktery se producentum zdal natolik roztomily, ze si samou radosti prostrelili koleno. s nejakym tim pribehem uz si nebylo treba lamat hlavu. maly geroj (aka maculay jr.) ovlada dokonale veskerou techniku i rucni prace se drevem, zpusobne se chova ke starsim lidem a kdyz je nejhur, vytasi se s nejakym tim zenovym moudrem. v ceste mu stoji skupina vpravde elitnich teroristu, kteri si nedokazou zavazat tkanicku u bot, aniz by jim na hlavu padla cihla a do rozkroku zehlicka. maculay jr. (aka captain fuckhead) jim agilne corne taaakhle supertajny mikrocip (ktery vypada jako cartridge od nintenda), coz oba hlavni tabory svede dohromady v rade vtipnych a neokoukanych scenek. tvurci si uvedomili, ze to mozna nebude uplne stacit, a prihodili scenku s nahou scarlet johansson, kterou cpt. fuckhead iniciativne chodi ocumovat do sprchy. film nakonec (kupodivu) prilis neuspel, alex debille linz si strihl rolicku ve velkem prusvihu maxe kyblika (pozor, tohle neni vtip!) a s novym sestrihem a nezletilou cinskou milenkou zmizel v propadlisti dejin. dakujeme. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (8)

  • Macaulay Culkin odmítl hrát v tomto filmu, protože ho role Kevina (z prvních dvou dílů) omrzela a měl pocit, že by do filmu neměl čím přispět. (Cheeker)
  • Natáčelo se v Chicagu, Evanstonu a Skokii ve státu Illinois. (Cheeker)
  • O tomto filmu se uvažovalo jako o posledním dílu série, který bude promítaný v kinech. (Cheeker)

Reklama

Reklama