Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (245)

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Začnu kritikou, protože té moc nebude, chtělo by to krapet jiný konec, není až zas tak špatný, ale jistě by tomuto filmu slušel krapet jiný a jedna věc je mysl a druhá je fyzička, myslím, že on by tonezvládl, ale třeba dřel již před tím, což mi k němu nesedí, ale dejme tomu. Jinak je to pecka film, který vás vtáhne doslova do hry a frčí a frčí, Tom Cruise to zahrál prostě bomba od ze začátku neohrabance až po bojovou mašinu nakonec a já mu vše věřil, opravdu super výkon!!!!!! Chvály by byla spousta, ale nedělám to , jako ostatní, že bych prozrazoval do předu o čem ten film je, to si přečtete v jiných komentářích. Já jen napíši, že doporučuji 9/10 a běžte na to do kina, nebo si to kupte!!!!!!!!! 90% z vás se to bude moc líbit!!!!

plakát

Vodní svět (1995) 

65% to snad ne, báječný film, vše klape! Skvělé nápady, herecky super9/10 a musím doporučit, mě to nadchlo a se synem,jsme to viděli tak 10 krát!

plakát

Raubíř Ralf (2012) 

Tak jsem, těsně po shlednutí,krapet jsem se nudil, ale nebojte předtím, než jsem si to pustil a říkal jsem si lidi to nějak dobře hodnotěj, tak já to krapet skritizuji, ale musím si to pustit a dokoukat. Protože poprvé jsem viděl jen asi 5 min a něco mi do toho přišlo. Jediný co mohu,že ze začátku a v půlce to má asi dohromady 10min slabšího místa, ale to plně nahradí, zbytek! Komu se to nelíbí je vážně barbar! Skvělý nápad,originalita, akce, animace, scénář, no bomba!!!! Přemýšlím a společně s Jak vycvičit draka, nej animák, 17/20 a asi dam 5*, ale jo dam je!

plakát

Minority Report (2002) 

To je přesně film, který zbožnuji! Divím se, že tak málo lidí toto má v oblíbených!!! Ten film, ale za to stojí, v tomto filmu jsem začal mít rád Toma Cruise a od tohoto filmu je ůžasný. Lze jen doporučit!!!!!!!

plakát

Parfém: Příběh vraha (2006) 

Úžasný režisér, mám jej hodně rád a tento film je pecka, velká odvaha to natočit mé pocity jsou smíšené! Konce jsem se bál, jak to jen může vyřešit a smekám!!!! Mohu jen doporučit!

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Je to nářez, nenudil jsem se a to jsem byl ospalej, přesně mezi 4 a 5*, ale 65% to snad né, si s tím museli dát obrovitou práci! Tak dam 5 a mohu jen doporučit!!!

plakát

Milionář z chatrče (2008) 

Hodně mě tento film oslovil, jeden z mála Oskarových filmů co za to stojí a plně si tuto cenu zaslouží! Viděl jsem to již 4x a stále je skvělý!!!!!Musí se líbit většině publiku!!!!!! Mohu jen doporučit!

plakát

Mravenec Z (1998) 

Nečekaně super!!! Od začátku do konce, to frčí, pro děti i dospělé!! 9/10.

plakát

Ocelová pěst (2011) 

Koukal jsem na to se svou neteří a sledovat jí a film bomba, moc jsem si to užil a hlavně jsem se nenudil, není to oskaroví film, ale tím líp, akce, napětí,hudba, herci, nápady super!

plakát

Vrchní, prchni! (1980) 

Něco mezi 4 a 5*, super scénář a vše šlape! Tak kolegu jste již viděli.... To nemá chybu!!!