Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (245)

plakát

Million Dollar Baby (2004) 

Až moc drsný 2 stejný chyby, herci100%, scénář 98% režie do 80min 100% a pak 60%

plakát

Taxikář (1976) 

No když čtu to hodnocení 5 hvězdičkářů, tak naprosto nechápu na co jste koukali, neříkejte mi, že si to někdo pustí dvakrát, pět hvězd by se mělo dávat něčemu výmečnému, co si rád pustím ještě několikrát, není jediný důvod, proč bych to měl vidět ještě jednou.Ja jsem asi divnej, De Niro naprosto ůžasně zahrál, ale to je asi největší klad a atmosféra, ale hlavní hrdina je divnej, nevím proč bych mu měl fandit, to co provedl své nóbl přítelkyni není normální a myslím, že jeho reakce byla přehnaná! Celé se to nudně vleče, kdyby alespoň ukázali proč tak nenávidí spodinou a něco se dělo. Ne, u mě nadhodnocený film a dalo se z toho námětu vytěžit mnohem víc. 4/10 a jen za De Nira, který to jediný zvládl!!!!

plakát

Kdo s koho (1999) 

Jistě má to své mušky, ale je to velmi příjemný film, herci mě překvapili, že nepřhrávají a dvě hlavní postavy, to zvládly až moc dobře, herecky super a příběh též! Má to svou originální atmosféru a já jsem moc spokojen!!!!

plakát

Útěk z vězení (2005) (seriál) 

Zbytečně natahované. Ak se zde píše první série, vás nutí sledovat další a další díly, ale potom je to již plácání hlíny a snad něco vzznikne, první ůtěk je celku promyšlený plán kde se musí improvizovat, ale ten druhý je výsměch, to jsem nepochopil a hlavně obrázek na peklo ve věznici č. 2 se začne rozpadat a najednou jsou tam, jak na letním táboře, je to škoda, protože od počátku, úžasné! Od herců, napětí nápadu, vše až neuvěřitelně!!!!

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

začátek mě bavil, ale čím víc se blížil konec, tak už to nebylo ono. Asi jsem podle hodnocení, čekal až moc a to nepřišlo. Ale vidět určitě jo. Určitě je to kvalitní film, tak si udělejte svůj obrázek.

plakát

Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana (2014) 

Asi jsem čekal víc. Nějak mě to nenatchlo, ale koukněte na to a obrázek si udělejte sami, námět je dobrý, ale příběh se vyvíjí špatným směrem, jistě z toho šlo vyždímat mnohem mnohem víc. je to škoda, protože to mohlo být super!

plakát

Nabít a zabít (2006) 

Je to trochu odlišný, film, ale v dobrým, mě se to moc líbilo, herci super, námět dobrý a konec super já mohu jen doporučit, příjemná oddychovka, která si plyne až vyvrcholí, já byl příjemně překvapen a doporučuji.

plakát

Simone (2002) 

Toto ne, ani nevím, jak jsem to mohl dokoukat, absurdní, nic zde nefunguje, všichni lidi zde mají IQ 35 a to jsem možná přehnal, vůbec to nestojí za shlédnutí, nechápu jak zde mohou hrát AL Pacino a Winona, no já prostě nedoporučuji něco mezi * a dvěma*

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Začnu kritikou, protože té moc nebude, chtělo by to krapet jiný konec, není až zas tak špatný, ale jistě by tomuto filmu slušel krapet jiný a jedna věc je mysl a druhá je fyzička, myslím, že on by tonezvládl, ale třeba dřel již před tím, což mi k němu nesedí, ale dejme tomu. Jinak je to pecka film, který vás vtáhne doslova do hry a frčí a frčí, Tom Cruise to zahrál prostě bomba od ze začátku neohrabance až po bojovou mašinu nakonec a já mu vše věřil, opravdu super výkon!!!!!! Chvály by byla spousta, ale nedělám to , jako ostatní, že bych prozrazoval do předu o čem ten film je, to si přečtete v jiných komentářích. Já jen napíši, že doporučuji 9/10 a běžte na to do kina, nebo si to kupte!!!!!!!!! 90% z vás se to bude moc líbit!!!!

plakát

Nezvaná (2009) 

Co že tak nízké hodnocení, je to hodně slušný film!!!! Má dobrou atmosféru a patří mezi lepší filmy, co jsem viděl! Já doporučuji!