Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (16)

plakát

Velká španělská loupež (2021) 

Špatný dabing a otravná hudba hodně ubraly na mém hodnocení. Škoda že Liama Cunninghama již nedaboval Jiří Plachý stejně jako v Hře o trůny. K jeho charisma mi pasoval hlas pana Plachého. Také F.Highmore byl trapně nadabovaný jak nějakým desetiletým chlapcem. Bylo tam několik nelogických situací a na závěr mě dostala dost trapná logika s lahvemi od dusíku která měla vyvážit "jisté" množství vody. Příběh byl pěkný a nebýt té špatné hudby a nevhodného dabingu, možná bych dal i čtyři hvězdičky.

plakát

Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert (1976) (TV film) 

Nezlobte se na mě, ale dvě hodiny jsem se nudil nad tou slátaninou, které chyběla pointa a na konec ani neměla rozuzlení. Jedna hvězda za to že se někteří snažili.

plakát

Encanto (2021) 

Totálně o ničem, příběh nuda a nejhorší pasáže byly ty zpívané. Proč se musí v každe disneyovce zpívat? Dávám jednu hvězdu za vizuální stránku.

plakát

Oscar (1991) 

Musím říci, že Oscar se Stallonem se mí líbí mnohonásobně víc než originál. Ty dialogy jsou skvostné....

plakát

Všechny cesty vedou do hrobu (2014) 

To je přesně humor podle mého vkusu. Smál jsem se od začátku do konce. Třeba: "vypadá jako petarda v roastbeefu" nebo "až tohle skončí, koupím ti koňský děvky". Výborné obsazení, výborná hudba, komické scény. Za mě skvělá komedie. Viděl jsem několikrát a pořád se směji.

plakát

Čarovný kamínek (2019) (TV film) 

20% za barevné podání kamery, jinak odpad. Dabing otřesný, herci jen přehrávají...

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) 

Možná kdyby se to jmenovalo jinak, tak bych tomu dal více, ale takový blábol nemá nic společného s králem Artušem a Excaliburem. A navíc ještě aby ve staré Anglii pobíhali černoši a číňani, tak to je fakt mazec. Dalo mi hodně práce abych se přemohl a dokoukal do konce.

plakát

Cesta do středu Země (2008) 

Takovou hloupou slátaninu nelogických nesmyslů už jsem dlouho neviděl. Brandon Fraser je jedním z mých oblíbených herců. Ale ani to není omluva za takto natočený film. Je mi líto, ale nemohu dát více než dvě hvězdičky.

plakát

Čertova nevěsta (2011) 

Hned ze začátku mne nadchla výborně zvládnutá kamera, kdy s titulky běžely záběry slunečních paprsků procházejících mezi větvemi stromů. I další scenérie mne poté nadchly. Barevné pojetí bylo krásné. Velké plus dávám i svaté Kryšpínce, která dává humornou tvář této pohádce. Nicméně nemohu odpustit neherecké výkony herců. Určitě ze sebe mohli vyždímat větší výkony. Také děj je zbytečně natažen a klidně by se dal odvyprávět během čtyřiceti až padesáti minut. I přes velkou úctu k panu režisérovi, nemohu této pohádce dát více než 60%..