Reklama

Reklama

Všechny cesty vedou do hrobu

  • USA A Million Ways to Die in the West (více)
Trailer 2

Albert (Seth MacFarlane) se protlouká jako nepříliš úspěšný pasák ovcí, bydlí u rodičů a právě dostal kopačky od okaté Louise (Amanda Seyfried), které vadí jeho celoživotní zbabělost. Ke své smůle totiž žije v době, kdy se každý druhý konflikt řeší soubojem na pistole, a on přitom vůbec neumí střílet. I na notorického outsidera se ale někdy může usmát štěstí. To Albertovo se právě přistěhovalo do jeho města, jmenuje se Anna (Charlize Theron) a nejen že trefí deset terčů z deseti, ale navíc má s Albertem svatou trpělivost a nezdolné odhodlání ho to taky naučit. Pro Alberta je „studium střelby" životně důležité, protože se porafal s kníratým objevem (Neil Patrick Harris) své bejvalky a velmi neuváženě ho vyzval na souboj. Vyhráno ale mít nebude, ani když náhodou vyhraje. Anna, která pro něj má čím dál větší slabost, je totiž stále ještě vdaná za nejproslulejšího pistolníka široko daleko (Liam Neeson). A tomu se rodící se vztah mezi vlastní ženou a ovčákem pochopitelně vůbec nezamlouvá. (CinemArt)

(více)

Videa (42)

Trailer 2

Recenze (819)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Fanoušek westernů nejsem, ale tohle fakt pobavilo. Několik povedených hlášek, přesně tento typ humoru mi sedí. Já se bavil a párkrát pořádně zasmál, jako praštěná komedie sedí výborně. Hledat v něčem větší smysl, logiku a nějaký příběh nemá smysl. Vypnout a užít si hlášky je to nejlepší, co může divák udělat .. 7/10 = 73% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Mkfrlejn, kujón jeden, konečně překročil svůj stín a vymedvídkoval dokonalé humory. Abych zabránil dalším exotickým müslitelům v kurvení zdejšího hodnocení, vymyslel jsem jednoduchý test, který determinuje, zdalipak jste už zralí na tento typ laskavé lekrace nebo byste se měli nadále syndromaticky hihňat výhradně u romantických kokomédií s Dženyfer Anyston a opěvovat tu hnisavé, debilní taškařice Setha Rogena. Tak, zamyslete se nyní krátce nad pojmem „mastné krámy“. Pokud jste se zasekli pouze u uzenářského řetězce, pak jste nepochybně přesně tím prudérním sebestředným kokotem, za nějž vás okolí právem považuje, a nepomůže vám, ani kdybyste si na spánek přiložili všeléčivou sojku a nechali si proklovat lalok. Vy raději zůstaňte ve svém upjatém a bigotním světě a místo tohoto si raději počkejte, Až vyjde měsíc nebo jiná „duchaplná“ smaženice, při které si intelechtuálně poprskáte fiží. No a my, ostatní, co jsme se s kamennou tváří v pohodě dopracovali až k olejovité menstruaci, zapomeneme jen na okamžik, kdy Bárny nasral panu Tau do buřinky, směle si zapětkujeme a budeme příjemně naladěni z toho jemného, vytříbeného, milého, něžného a neskonale citlivého humoru, co tak rozkošně pohladí po šulínku každého nenapravitelného romancynika. A „Přilož si na to sojku“ by mělo okamžitě zlidovět. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Na Teda, který přišel jako blesk z čistého nebe to nemá, ovšem stále je to velice koukatelná záležitost, navíc výborné obsazená a s několika obyčejnými, ale i pár výbornými gagy, které pobaví. Seth MacFarlane se sice tentokrát s úspěchem nesetkal, což je podle mě celkem škoda. Jak jsem již řekl, k ruce dostal několik známých herců, kteří tvoří jádro vtipu, protože ne vždy dokáže pobavit sám Seth. Např. takový NPH byl výbornou volbou, Charlize Theron hraje poprvé za několik let opravdu příjemnou postavu a Liam Neeson je zase správný badass záporák. Bavil jsem se zejména u druhé poloviny, kde se to pořádně rozjede a další díl bych si zfleku dal. PS : Opravdu mě potěšil vhodný způsob parodie na několik známých filmů a camea. PPS : "Mi La Ku Nis, Mi La Ku Nis," PPPS : Možná přijde i free-man :) ...70% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Podobně stupidní humor mám hrozně rád. Zdejší humor je založen na absolutním zesměšňování všeho, co dělá westerny tak krásné. Obsazení rolí je fantastické, a dokonce mi nevadil ani sám režisér, který je přesto s velkým náskokem ze všech herců tím nejhorším. Bránice mi vesele poskakovala především v první polovině filmu. V té druhé následuje to horší. Třeba romantická 10 minutovka, která se musela dostat do filmu obrovským nedopatřením, protože tam prostě nepatří. Každopádně, moc rád se Sethem MacFarlanem nechám pozvat na jeho další počin, protože si spolu rozumíme a kdybych byl taky gay, tak bychom se mohli spolu zaregistrovat. Film je vhodný úplně pro každého, kdo se nezblázní při pohledu na kakajícího N. P. Harrise(s parádní mustáží), který si odlehčuje do zapůjčeného klobouku před zraky celého městečka. Ale takových scének je k vidění vážně jenom pár. Většina vtipů je o trošku lepších. Čtyřhvězdová zábava. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Rková komédia z divokého západu s Charliz Theron a Liamom Neesonom ako záporákom. Silné to ingrediencie, ktoré vyšli na vnivoč. Sitcomovské primitívne vtípky bez nadväznosti, už len rehot divákov v pozadí chýbal, Macík bol dejovo oveľa konzistentnejší. Väčšina obsadenia pôsobila neprirodzene, napochodujeme do záberu a pokecáme si, okrem uvoľnenej Charlize Theron. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (23)

  • Natáčení probíhalo v Utahu ve městě Monument Valley a v Novém Mexiku ve městě Santa Fe. (Terva)
  • Liam Neeson hraje postavu s jménem Clinch Leatherwood. Toto jméno hodně připomíná jméno Clint Eastwood, který se proslavil právě westernovými filmy. (tb_23)
  • 8. prosince 2013 jsem prostřednictvím diskuze zveřejněné na tomto webu vymyslel český název filmu. (Zbranicus)

Související novinky

Hvězdy ve dvojce Médi

Hvězdy ve dvojce Médi

25.09.2014

Když Seth MacFarlane (Griffinovi) chystal svůj celovečerní debut s názvem Méďa, těžko mohl tušit, že se z komedie za 50 milionů dolarů vyklube půlmiliardový hit. Oživlý plyšový medvídek Marka… (více)

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

15.03.2013

Komerční úspěch Opravdové kuráže nebo Nespoutaného Djanga (ten už má na kontě 400 milionů dolarů a jako první Quentinův film v dubnu zamíří do čínských kin) naznačuje, že western není tak mrtvý žánr,… (více)

Reklama

Reklama