Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (270)

plakát

Aaltra (2004) 

teď mě napadá, že společnost Aaltra je určitě narážkou na Tatiho Pana Hulota jedoucího na výstavu!!

plakát

...a andělé jeho bojovali (1976) (amatérský film) 

natrhané listy z Apokalypsy nebo variace na Invalidní sourozence? Ne, v minigolfu asi opravdu není radost.

plakát

...a bude hůř (2007) 

ZAJÍMAVOSTI K FILMU:Onehdá jsme se procházeli s báglama na čundru Horním Jiřetínem, a zastavil nám J. M. Sieber (ve filmu hraje vychovatele nakupujícího s Olinou v sámošce, jemuž je posléze flaška o hlavu přeražena ), mysle si že stopujeme na Most, kam právě jel. Od něho jsem se dozvěděl že: *** V Horním Jiřetíně se natáčely scény: hosposké interiérové, závěrečný útěk - konkrétně jak ujíždějí v avii, a také scéna nakupování v sámošce (mimochodem ta opravdu vypadá i když se nenatáčí film ze sedmdesátých let jako sámoška ze sedmdesátých let ). ***Místo na kterém ústřední trojice ke konci filmu je na jakési zřícenině v lesích, se natáčely poblíž Hory Sv. Kateřiny v Krušných horách. Vzkaz tvůrcům filmu: Majitel sámošky si stěžoval, že mu štáb nevrátil asi tři flašky šampáňa co si vypůjčil. Doslova cituji: "Tak tyvole Jirko, to se snad nedělá, to je pro mě pětikilo škody, jen ať si zkuse natáčet si tu pokračování, to mě teda nas*ali!"

plakát

Albín jménem Noi (2003) 

Ten film měl skončit o 15 minut dřív, tou delší zatmívačkou. To by byla bomba.

plakát

Altiplano (2009) 

Nevybavuji si dosud žádný film, kde by se tolik přebíjel příběh se stylem. Takhle nějak si představuju pojem neokolonialismus v praxi. (a kameramanovi bych rozdupal kolejničky, ty jeho neustálý 360tky .. ) Takhle to dopadá, když režírují producenti - nulový autorský vklad (popřípadě vykradený) a líbivé obrázky. prostě něco jako 55 Dní v Pekingu.

plakát

Anatomie pekla (2004) 

Poznané zlo je lepší než nepoznané dobro. ...nebo ne? Každopádně si myslím, že uživatelé co dali odpad nebo jednu, jsou ta sorta profesionálních masturbátorů, co viděli trailer (taky jsem viděl - neuvěřitelné!) na nový francouzský film žánru erotický (!) , a hned si ho šli vypůjčit na VHS (nebo DVD)..

plakát

Anténa (2007) 

Sci-fi kde vládne pan Televize? ale no tak, přiznejte, u kolika vašich prarodičů nebo rodičů vládne pan Televize již nyní!!!

plakát

Aprel (1961) 

Parádní věc, stylizovaná do němých grotesek. Hlavně to brutální poselství, které je dnes určitě ještě silnější než tenkrát. Aneb tady máte pádný důvod, proč jsem militantní anti-IKEAn.