Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (272)

plakát

Alexander Veliký (2004) 

Na mně neudělal Alexander moc velký dojem. Čekala jsem velkolepou podívanou, ale byla jsem docela zklamaná. Mnoho textu, dlouhé dialogy a ještě delší monology, které jsou občas jen těžko k chápání. Děj je celkově dost rozvláčný, bez finální gradace. Olivera Stona mám za mistra akce, ale tady teda ne, ne, ne............

plakát

Andělé v Americe (2003) (seriál) 

Silné, geniálně natočené, bravůrně zahrané. Každý díl jsem si tuhle neuvěřitelnou fantazii vážně užívala. Úplně mě to pohltilo. Když jsem o tomhle seriálu slyšela poprvé, byl kolem něho takový rozruch, že jsem nabyla dojem, že to bude zase nějaká "americká komerčka", ale opak je pravdou. Fakt mě to dostalo.

plakát

Anděl Páně (2005) 

Po dlouhé době hezká pohádka. Po všech těch "z pekla a mlejnů" natočil Jiří Strach milou a vtipnou pohádku, která má zajímavý děj, spoustu výborných hlášek a samozřejmě skvělé herecké obsazení. Výborně mi tu sedí duo Trojan - Dvořák (zajímavě to mezi andělem a čertem jiskří humorem).

plakát

Angelika, markýza andělů (1964) 

Někde jsem se dočetla, že všechny díly o Angelice jsou, cituji : "Příšerné romantické kýče" a já s tím naprosto souhlasím. Ale když ono se na to tak pěkně dívá.

plakát

Anna and the King (1972) (seriál) 

Nádherný příběh o zakázané lásce mezi králem cizokrajné země a britskou učitelkou. Zajímavý pohled na střet dvou odlišných kultur, který je odlehčený milým humorem.

plakát

Avatar (2009) 

Hrozně jsem se na tenhle film těšila a nakonec jen ***. Prostě mě to zas až tak nenadchlo. Sice nádherné triky, ale pro mně trochu plochý příběh. Spíš takový animák pro děti....škoda

plakát

Až do smrti (2007) odpad!

Pro mně........ naprosté zklamání. Už dlouho se mi nějaký film takhle nelíbil.

plakát

Batman (1989) 

Jediný díl z celé té batmanovské ságy na který se dá koukat. Velkou zásluhu na tom jiště má i skvělý herecký výkon Jacka Nicholsona v roli Jokera.

plakát

Bat 21 (1988) 

Nemám ráda válečné filmy, ale tenhle mě svým námětem moc zaujal (záchrana života díky partii golfu). A když je ještě v hlavní roli Gene Hackman pak má u mně Bat 21 4 hvězdy.

plakát

Beetlejuice (1988) 

Tohle a horor? Kdepak. Každá ze strašidelných scén je vlastně humorná. A i s děsivým Michaelem Keatonem je hrozná sranda. Výborné je i hudební zpracování.