Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (272)

plakát

Roxana (1987) 

Tenhle Cyrano mě vždycky dokáže rozesmát. Steve Martin, jako majitel velkého nosu, je prostě k sežrání, zvlášť ve chvílích, kdy se o jeho " pýchu " někdo otře ...... to se pak nezná..... :-).

plakát

Vraždy v ulici Morgue (1971) 

Mám ráda povídky Edgara Allana Poe a tahle patří k těm opravdu nejlepším. Jen myslím, že moje představivost při čtení knihy byla větší než Gordona Hesslera při jejím zfilmování.

plakát

Mary Poppins (1964) 

Nádherné ...... zvlášť miluju ty kreslené pasáže. Mary Poppins byla dlouhá léta mojí nejoblíbenější ženskou filmovou postavou. No, kdo by nechtěl takovou úžasnou chůvu :-D?

plakát

Divotvorný hrnec (1968) 

Poprvé jsem tenhle pestrobarevný muzikál viděla jako dítě a od té doby ho miluju. Pustit si ho před spaním, určitě by se mi zdály hezké sny :-D. Je to prostě takové milé pohlazení.

plakát

Pán prstenů: Návrat krále (2003) 

Nádherné zakončení celé trilogie ....... úžasné bojové scény, ale i romantické chvilky, strhující děj a fascinující trikové efekty. Jen jediné bych vytkla ...... zbytečně rozvláčný konec. Posledních několik desítek minut jsem se opravdu nudila. Korunovací to klidně mohlo skončit. Ale průběh je opravdu skvělý....... myslím, že nejlepší ze všech dílů.

plakát

Klub odložených žen (1996) 

Jsou to skvělé dámy, co? Moc se mi líbí..... s jak neuvěřitelným nadhledem a grácií ...... připravý svým nevěrným mužům " peklo na zemi " :-D.

plakát

Promiň, jsi ženatý! (1992) 

Výborné slovní přestřelky jsou hlavní předností téhle komedie. Tak úžasně prolhanou dvojku už jsem dlouho neviděla :-D.

plakát

Podvedená (1991) 

Goldie v roli, ve které bych jí nikdy nečekala. Rozhodně to ale není propadák. A aniž bych chtěla prozrazovat konec, tak scéna s výtahovou šachtou je prostě dokonalá.

plakát

Pták na drátě (1990) 

Very, very crazy ........ Místy trochu až moc a to té komedii vůbec nesvědčí. Není úplně špatná, jen chvílema leze dost na nervy.

plakát

Přes palubu (1987) 

Opět skvělá role pro Goldie - z rozmazlené milionářské manželky se v rukou pomstichtivého truhláře pomalu stává skvělá mamina. Plán na ponížení by i vyšel, kdyby se ovšem ten truhlář tak strašně do tý "hrozný ženský" nezamiloval.