Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (29)

plakát

Ještěr (2023) 

Hodně dlouho už jsem neviděl takovej luxusní snímek!Potěšilo mě to všemi směry.Bravo.

plakát

Dívka v masce (2023) (seriál) odpad!

Korejská ošklivka Katka.. Vydržel jsem 47minut, pak jsem to musel vypnout.. Zbytečný dílo..

plakát

Zombieverzum (2023) (pořad) 

Podle mě je tento seriál podhodnocený.. Je to zábavná show na styl hry o přežití. A i když to občas připomíná Takešiho hrad a ninja factor, tak to stojí za shlédnutí. Líbí se mi udržování příběhu herci. A až na ten závěr, to rádoby vystoupení nejméně sympatického účinkujícího,to bylo prostě fajn.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Dávám 5hvězd, ale trošku mě zklamalo nenasazení toho “mořskýho světa”. Celkem strohé..Na druhou stranu,pokud plánují ještě další tři díly. Tak chápu, že nemohli vystřílet všechno.. Jinak fajn příběh, relativně dobrá návaznost na 1 díl. A Avatarský velryby super zpracovaný:).Až nějak moc mi to připomíná dnešní svět, aneb lidstvo je pánem všeho..

plakát

Eden vás vítá - Série 2 (2023) (série) 

První série mi sedla rozhodně víc. Tato druhá taky není k zahození. Ale toho homosexualního péčka je už až moc… Holt Netflix..

plakát

Feria: Nejtemnější svit (2022) (seriál) 

Skončil jsem u 2 dílu.. Prvotní nápad se sektou zněl dobře, ale ty fantasy prvky můj dojem otočili..

plakát

Ztracena v bílém šumu (2023) (seriál) 

Za mě teda ubohý počin. Strašně nudný a ještě k tomu s hroznou afektovanou herečkou.. Jedna hvězdička za psa ve snímku, a za začátek seriálu jako z hry Heavy rain. Víc si to nezaslouží.

plakát

Red Rose (2022) (seriál) 

Sice je to opět cílený spíš na mládež, ale i mě to nadchlo. Po třetím díle to začne dávat tak nějak smysl.. A už to člověk prostě musí dokoukat. Za mě dobrej nápad, svižný tempo, zajímavý herci. Všeobecně snímky o darkwebu umí zaujmout a hezky to vykreslilo, jaký jsou lidi úchylný. A byť nejsem zastánce netflixový propagandy, tak mi to tady zas tak nevadilo. Žádný agresivní styl, tak jak to obyčejně netflix umí.. Klidně bych byl pro další sérii.

plakát

Blondýnka (2022) odpad!

Co to jako mělo být? Nejhůře strávených 160minut v mým životě…