Reklama

Reklama

Rozhodně nejsi zvaná na mou bat micvu!

  • USA You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší kámošky Stacy a Lydia plánují velkolepé bat micvy. Kvůli oblíbenému klukovi a několika vypjatým situacím se ale všechno zvrtne. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Není to žádný zázrak a vůbec nechápu, proč se Adam Sandler podobnými filmy zabývá. Na jeho obranu to ale popravdě není vysloveně žádná hrůza. Prostě teen komedie, která je sem tam vtipná. Hlavně, když se v ní objeví Adam Sandler. Jinak je to těžký průměr ozvláštněný židovským prostředím a faktem, že se ve filmu otočí celá Sandlerovic rodina. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kdo čeká klasickou Sandlerovku bude hodně zklamaný, ale buď tady vyprskne nelítostný odpad, kvůli tomu že v hlavní roli není Sandler nebo filmu dá šanci podobně jako já šanci a zjistí že zase až hrozné to přeci jen není. Mladí herci jsou poměrně sympatičtí a ti staří jim u toho vlastně dělají jen křoví. Užil jsem si to překvapivě více než nedávnou Vraždu v Paříži. 50% ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Táto teenagerská komédia je priemerná a nevýrazná. Humor ma nechytil, dej je zabudnuteľný a postavy tiež neboli nejako zvlášť sympatické. Jediné Adam Sandler ma bavil, len škoda, že tu hrá vedľajšiu úlohu. V polovici som sa trochu nudil, pretože viete, ako tento film skončí, a cesta ku konci nie je vzrušujúca. 5/10 ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem film sotva dokoukal, absolutně mi nesedly postavy, humor mi přišel více trapný než zábavný, celkově mi snímek připadal jako taková laciná televizní young adult trapárna. Po nějakém čase jsem mu dal druhou šanci, doufajíc, že by snad ve mně mohl vzbudit trochu pozitivnější pocity. Mělo to však přesně opačný efekt, přišlo mi to ještě trapnější a nudnější, původní pocity se jen znásobily, nepobavil jsem se ani trochu, víceméně celou dobu jsem jen trpěl, fakt děsná komedie. Od odpadu ji zachraňuje jen vyloženě pár světlých momentů. 2/10. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Sandler evidentně dostal doma nůž na krk a potom co x let trajdal kde se dalo a točil si filmy s kamarády musel přidat jeden i do rodinného alba. Výsledkem je podprůměrná teen komedie/drama (teen cílovka je tentokrát kolem čtrnácti), která nejen že nepřinese nic nového, ale nepřinese ani nic funkčního starého. Nejzábavnější je tu tak nakonec sám Sandler, který tu ale má spíš cameo a na podobně malém prostoru ještě Sarah Sherman, kterou mám rád v Saturday night live…40% ()

Galerie (109)

Zajímavosti (5)

  • Natočené v kanadskom Toronte. (Arsenal83)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama