Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Recenze (5)

plakát

Záhada Blair Witch (1999) 

Mistři Myrick a Sánchez by zasloužili být na prvních místech kill listu a nepřátelé filmu číslo jedna, za to jak dojebali současný stav hororového filmu, kdy každý druhý neumětel bere do rukou handycam ze supermarketu, zmateně pobíhá po lese případně baráku, nazve ten zmatek (nebo snad zmetek?) hororem, navrch plácne nálepku "found footage - super!" a hurá děcka těšte se z moderního bu-bu filmu! Ano, ve svý době byl Blair Witch Project děsně cool a lidem se líbilo, jenže s odstupem času si člověk uvědomí jak moc je to laciné, prvoplánované a hloupé. Jednu hvězdičku z nostalgie na dobu jalovou, kdy jsem to sežral i s navijákem. Za několikaleté dojení už tak pokleslého subžánru vás průkopníci možná tak pověsit někde v lesích u Burkitsville za koule na strom a doufat, že vás tam časem najdou nějací studentíci, kteří o tom natočí pseudo-dokumentární horor.

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Ze začátku dobrý ale pak přišli hoši z Telltale Games s pitomou videohrou, která celou limonádovou zombie telenovelu pro pubertální holky a nedonošený chlapce roznesla na kopytech.

plakát

V/H/S/2 (2013) odpad!

Ještě větší (a opět zde zbytečně vyhypovaná) hovadina než jsem doufal! První film byl brán na zbytečně vážnou notu a tady se tvůrci snaží zachraňovat nudu nefunkčním (ehm, ehm, černým?) humorem. Debilní found footage pro debilní fracky.

plakát

Dětská hra (1988) 

Horor ne, komedie v jistých částech ano, ale především hrozná nuda! Už v dobách kdy jsem byl nevychovaným klackem má krásná očička tuto "hru" vnímala jako nezávživnou pitominu a raději usínala u o rok mladších roztomilejších panenek. Vykleštěný paňáca Chuckie sice hláškuje ovšem může pobavit maximálně haranty kastrovaných hipsterů a ještě k tomu na mejdanu s psychotropními látkami!