Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (26)

plakát

Kouzla králů (2008) (TV film) odpad!

něco tak strašného sem neviděl hodně dlouho, vydržel sem se dívat až do konce, ale bylo to těžké. Hlavní hrdina Tadeáš mi připadá, jako kdyby přišel z Bohnic a celkově je tenhle film naprosto hrůzostrašný. Děs, omlouvám se těm komu se tohleto líbilo (pokud nějací jsou), ale prosím napište mi, co se vám na tom líbilo, protože mě vůbec nic.

plakát

Na život a na smrt (1998) (seriál) 

Perfektní seriál, ale ten konec mi moc s Mortal Kombatem neseděl, Kung Lao měl snad zemřít, když bojoval proti Gorovi, nebo ne? To se mi zdá trošku divné, dal bych 5, ale za ten konec 4.

plakát

Next (2007) 

dobrý film, ale na podruhé to už není ono.

plakát

Hrdinové (2006) (seriál) 

velice napínavý seriál, i když se vcelku nic neděje, stejně je to napínavé a to se mi líbí.

plakát

Disturbia (2007) 

podívaná docela zajímavá, horor asi ani ne, napětí tam trochu bylo. Ale podruhé to asi nebude ono.

plakát

Hříšný tanec 2 (2004) odpad!

něco tak otřesného sem neviděl už hodně dlouho. Diego Luna vypadá jako by spal, a vůbec se snažili napodobit jedničku, i když ta se mi taky moc nelíbila, tak to bylo aspoň něco nového, ale tohle, prosím hlavně ne Hříšný tanec III.

plakát

Hitman (2007) 

dobré, dobré, mě se to moc líbilo. Akční řežba to byla vynikající, chápu, že to někomu nestačí, ale mě ano. Když sem u tohohle filmu vypnul mozek, tak to byla super podívaná

plakát

Wimbledon (2004) 

plus jsou herci mínusů je mnohem víc, absolutně nepřesvědčivý tenis, snaha o akční kameru je tragická, není vidět kdo jak zahrává míček, a styl hráčů je otřesný. No co se dá dělat, asi nejsem na romantické komedie.

plakát

Zastav a nepřežiješ (2006) 

Dal bych tomu hvězdiček klidně pět, nebýt toho, že hlavní hrdina na konci zemřel. To mi na filmech dost vadí. Ale jinak bylo dobrý, že ve filmu nebyly žádné zbytečné kecy a šlo se rovnou do akce.