Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Horor

Recenze (423)

plakát

Moon Knight (2022) (seriál) odpad!

Musli-Marvel. Tahle pásová výrobna pseudokomiksů (Marvel) už poslala do světa spoustu peachovin, ale jejich nový machometánský shit jasně vede. V podstatě je to psychologický příběh o týraném chlapečkovi, kterému z toho po zbytek života mocně hrabe. Díly 4 a 5 jsou nesledovatelnou polucí, odehrávající se v jeho hlavě. Dál jsem se nedostal. Strašlivá zmatlanina, plná mozkoškrabných žvástů a vyjících muezínů, blbá jako Mohamrd sám.

plakát

Fantastická výchova (2019) (seriál) odpad!

Herci nehrají, chlapeček je na ránu, děj slabý až debilní. Pro normálního bělocha naprosto nesledovatelné.

plakát

Invaze (2021) (seriál) 

Invasion je rasově velmi korektně uvědomělé LGBT BLM termosociální drama, zabývající se lesbickými japonskými kosmonautkami, homosexuálními tlumočníky v Afghánistánu, příběhem ponížené přistěhovalkyně z jakési rozvojové země, které zahýbá manžel Ahmed atd. atp. Celé "dílo" soutěží o titul nejroztahanějšího děje-neděje všech dob s prázdnými nekonečnými dialogy o ničem. Jedině u 6. dílu si nebudete mít chuť z nudy hodit mašli - tam, kde Invasion přechází do mrazivého děsivého horroru, je nejsilnější. A současně taky nejkratší - na rozdíl od hodinových užvaněných dílů o ničem má ten nejlepší necelých 40 minut. Jako u spousty netflixáckých natahovaček je jasně cítit, že prostě "nebylo o čem" - a výsledek vypadá podle toho.

plakát

MacGyver (2016) (seriál) odpad!

Začátek ještě ušel. Vypnout mozek a dívat se na vpravdě neuvěřitelné příhody skotačících manekýnů a modelek - OK. Ale od té doby, co tahle podřadná imitace MacGyvera podporuje barevné revoluce v Evropě a chodí na demonstrace BLM, je to další debilní novobolševická agitka z USA. Úplně stejně už havarovala spousta amerických seriálů - neomarxističtí "tvůrci" rvou politiku i tam, kam vůbec nepatří. Kam se hrabou totalitní hovna, která tu na objednávku UV KSČ vyráběli různí Vávrové, Traplové a Sokolovští.

plakát

The Haunting - Záhadné sídlo Bly (2020) (série) 

Někdo sežral něco hodně špatnýho, když dokázal vyzvrátit takovou strašlivou snobskou schizoidní slátaninu. Vleče se to jako schůze ÚV KSČ, všichni "hrdinové" jsou otravní jak svítiplyn, celá story postrádá jakoukoliv logiku. Musí přijít předposlední osmý díl - nejen k uzoufání nudný, ale navíc černobílý (bacha, umění!) - aby vysvětlil, co že se v tom baráku vlastně jako děje. Chápu, že v oblasti duchařských horrorů je asi těžké vymyslet něco nového, ale tohle je prostě k uzoufání nudnej vopruz.

plakát

Tenet (2020) 

Konečně zase po letech v záplavě dementních sraček jeden opravdu DOBRÝ film - a to nesnáším Patyzóna a BLMVošingtóna jakbysmet. Jediné, co mi na něm vadí, je Göranssonova disharmonická hudba, která připomíná spíš "díla" Uweho Bolla, než Nolanovy předchozí bomby. Nahradit Zimmera polointeligentním švédským poperem nebyl dobrý nápad. Nejhorším momentem filmu je ta strašlivá srrrrračka, co hraje pod závěrečnými titulky.

plakát

Teherán (2020) (seriál) 

Romantický příběh o lásce poněkud rozhárané agentky Mosadu a íránského hackera s neuvěřitelně vlezlou znělkou.

plakát

Chalífát (2020) (seriál) 

Jen idiot nebo sofistikovaně řešeno málo informovaný člověk může tohle považovat za realismus. Chalífát je v podstatě sluníčkářská propagandistická sračka, protože pracuje s nesmyslnou a hlavně nebezpečnou tezí, že islám je náboženství míru a vinu na veškerém zlu kolem muslimských atentátů a prorůstání středověké mentality náboženských fanatiků dnešní Evropou můžou jen jacísi "radikálové". To je samozřejmě naprostá blbost - stejně jako to, že všichni muslimští migranti jsou uprchlíci před válkou (podle dostupných zdrojů asi tak 2%). Na vině je islám samotný jako politicko-náboženská ideologie, vyhraněná proti všem ostatním. Nejsi muslim a nevyznáváš Alláha? Jsi tedy méněcenný kafir, podčlověk, kterého je třeba buď obrátit na jedinou pravou víru a nebo zabít. Manipulovatelní exhibicionističtí debilové jako verbal slizký ryčí blahem nad tím, jak to je civilní a strhující, přitom je to jen další nastavované maskování reality, která je úplně jiná a mnohem horší.

plakát

V plamenech (2020) (seriál) odpad!

Pokud za každou cenu chcete vidět neomarxistický paskvil o požární stanici, na kterou převelí velitele metrosexuála s rakovinou a on do své nové posádky přijme kromě homosexuálního syna taky muslimku a trans-muže, je tohle přesně vaše krevní skupina. Jinak naprosto gzblití.... :-P