Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (19)

plakát

Zmlsané dějiny (2018) (pořad) 

Vaněk je prostě špice. Líbí se mi obecně zpracování pořadu. Je to vtipné, stručné, plné zajímavých informací. Víc takových pořadů.

plakát

Hyde Park Civilizace (2012) (pořad) 

U mě je moderátor totální frajer a ty témata, co se řeší, mi jdou většinou perfektně na kůži.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Prostě nemám slov. Ta atmosféra byla už od začátku naprosto úžasná! Ten návrat, v podobě úvodních titulků, přivítání Hana Sola a generálky "princezny". Prostě super. I když jsem se chvíli smál tomu domovu důchodců, který mě tam představují. Když jsem poprvé viděl trailer, říkal jsem si, že tam budou všichni na Star Wars vozíčku, ale to se nestalo. Pak jsem se smál hlavnímu záporákovi v podobě Jana Krause nebo co to bylo. Ale každopádně naprosto super. Doporučuji všem!

plakát

Živí mrtví: Počátek konce (2015) (seriál) 

Doufám, že se scénáristům a režisérům podaří trumfnout napětí podobné konci prvního dílu. :3 Předpokládám, že ano, vždyť ten seriál ani pomalu nezačal. Je pěkné vidět události před The Walking Dead, a doufám, že nám The fear the walking dead poodhalí původ viru :3

plakát

Ant-Man (2015) 

Miluju to propojení všech filmů! Úžasné. Podle mě po Avengers: Age of Ultron nejlepší film ze všech!

plakát

Švédská trojka (2013) (pořad) 

Je to jen pro lidi co prostě mají rádi veškerý humor a nebojí se zasmát......nebo pro lidi v pubertálním věku.

plakát

The Tonight Show with Conan O'Brien (2009) (pořad) 

Podle mě záleží hodně na tom kdo má rád jaký humor. Jestli máte rádi sarkasmus, ironii, přirovnávání a občas kapku černého humoru je tato show pro vás ideální. Pokud jste zatrpklý důchodce z předměstí ani to nezapínejte. Nejlepší pasáže ze show jsou Conanovi vlogy z cesty po Americe nebo ztrapňování Jordana Schlanskyho. :D Každopádně u Conanovy show se zasměje jen ten co dokáže chápat ledajaký humor.

plakát

Dva a půl chlapa (2003) (seriál) 

Tento seriál mě dokáže vždy pobavit, rozesmát a hlášky musím vyprávět přátelům, ale většina těch hlášek pochází ještě z doby kdy zde byl Charlie Sheen. Mě osobně zklamalo, že odešel, i když chápu proč. Ashton Kutcher jako náhrada prostě ba Sheena nemá! Sheen je ve všech komediích skvělý, ale jeho osobní problémy to momentálně kazí. No škoda no......

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Musím se přiznat, že jsem nečekal, že se třetí díl hobita vysune na mou příčku nejlepších filmů, ale už je to tak. Vždycky jsem si myslel, že to vždy bude: 1. místo Pán prstenů a Návrat Krále a na 2.místě Dvě věže, ale na druhé místo se posunula již zmíněná Bitva pěti armád. Taky jsem nečekal že se Jackson bude takto držet filmové předlohy, ale myslím, že u Hobita se mu to povedlo. Sice sem, tam přidal něco co v knize nikdy vepsáno nebylo a nebude, ale to byl jen maličký zlomek celého filmu. Jinak zbytek filmu my seděl a bavil jsem se po celé dvě a půl hodiny. Další věc, která mě v jednu chvíli iritovala byla ta skutečnost, že žijeme v době, kdy mám pocit, že počítačová grafika nahrazuje alespoň pětinu filmu. Například Dáin mě připadal jako z modelíny a samotné Bitva byla oproti Pánovi prstenů spíš jako hra než film. Já vím, že jsme v 21. století a v roce 2014 a tento fakt chápu, ale není nad to kouknout se třeba na Titanic nebo na Jurský park a podívat se, že dřív si každý režisér musel dát na filmu mnohem větší práci. Ale celkově to byl zážitek na který budu vzpomínat, jelikož je to OPRAVDU rozhodující část do ságy o Středozemi. Na chvíli bych se zastavil u nedávného článku kde bylo napsáno: "Peter Jackson and End of His Middle-earth saga". Abyste pochopili co mě štve, je to to slovo HIS (tedy jeho) a Středozem mimochodem není Jacksonova, ale TOLKIENOVA. NA to nesmí, ale nesmí zapomínat!

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Celkově se mi film (stejně jako všechny filmy o superhrdinech) líbil. Jedna z věcí, která mě dokáže nehorázně na**at je to, že tvůrci dají už do traileru, že se spojí B a S dohromady. Mě osobně tím úplně zkazili konec filmu. Taky mi vadí přehnané scény stylu "honění náklaďáku s kryptoniem", ale tyhle scény jsou i v marvelovkách a hold je musím nějak překousnout. Ale ve finále řeknu, že jsem peníze neutratil zbytečně.