Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Horor

Obsahy (9)

Mass Effect

Mass Effect

Vojenský hrdina velitel Shepard se spolu se svou posádkou vydává na epickou výpravu napříč galaxií, aby vystopoval nechvalně známého odpadlíka Sarena Arteria a předal ho spravedlnosti. Čelí při tom nebezpečným a smrtícím nástrahám nepřátel, kamkoli ho cesta zavede.

Ultramarines: A Warhammer 40,000 Movie

Ultramarines: A Warhammer 40,000 Movie (2010)

První oficiální film z universa Warhammer 40k pojednává o mladém Proteovi, který se chystá na svou první misi, coby člen věhlasné kapituly Hvězdné pěchoty, Ultramaríny. Se svou jednotkou přistávají na planetě Mithron, aby zkontrolovali Imperiální svatyni, odkud se jim místo celé posádky hlásí pouze nouzový signál majáku. Brzy po přistání zjišťují, že jejich podezření bylo opodstatněné a opravdu mají co dočinění se zhoubnými silami Chaosu...

Hokuto no ken - Season 1

Hokuto no ken - Season 1 (1984) (série)

Na konci 20. století byla civilizace zničena nukleární válkou. Na obranu slabých a bezmocných v těžkých dobách přichází Kenshiro. Mistr bojového umění, který hnaný touhou po pomstě neváhá kráčet přes mrtvoly, aby dosáhl svého cíle. Znovunalezení jeho lásky Yurie (Julie), od které byl násilně odloučen. Při svém putovaní se potýká s mnoha protivníky, ale pozná i opravdové přátele. Ti se mu budou hodit při boji proti jeho bratru Raohovi, který si usmyslel, že si svou silou podmaní celou zemi.

Hellsing

Hellsing (2006) (seriál)

"Hellsing organization", Londýnská agentura pro potírání nemrtvých vlastní velmi účinnou zbraň. Čistokrevného upíra jménem Alucard. Mladá policistka Seras Victoria se při jedné zásahové akci potká s Alucardem, který ji "zachrání" život tím, že ji promění v upíra a příjme do agentury Hellsing. Tam pod vedením jejich šéfky Sir Integry Hellsing vedou válku nejen proti upírům a ghoulům. První dva díly rekapitulují části děje ze série HERUSHINGU a od třetí části se rozvijí nový příběh s novými nepřáteli.

Highlander: The Search for Vengeance

Highlander: The Search for Vengeance (2007)

Příběh pramení v dávném starověku, kdy se střetne nesmrtelný Marcus Octavius s dalším z klanu MacLeodů, Colinem, který je ochoten obětovat cokoliv, aby se mu pomstil za smrt své milované Moyi. Z boje však nevzejde jako vítěz. V průběhu historie se Colin pokusí zabít Marcuse nesčetněkrát, ale štěstí nestojí na jeho straně. Další šanci dostane až v New Yorku roku 2187, kdy už zdaleka nejde jen o pomstu, ale highlander musí svrhnout Marcusovu vládu tyranie a odvrátit i jeho ďábelský plán na vyhlazení lidstva a zničení světa. Do cesty se mu navíc připlete dívka Dahlia, jenž mu tak připomíná jeho dávnou lásku.

Černá bible - Série 1

Černá bible - Série 1 (2001) (série)

Mladý středoškolák Mínas objeví v budově své školy tajnou místnost, která evidentně sloužila k starodávným rituálům na vyvolávaní démonů. Pod oltářem nalezne vzácnou knihu kouzel, kterou neváhá použít k ukojení svých sexuálních choutek. Spojí se se svou učitelkou Riekou Kitami, jenž je spolčena s démony a založí sektu. Rieka hledá panenskou dívku k provedení rituálu o Walpuržině noci, ale vyhlídne si Mínasovu nejlepší přítelkyni Imari a to Mínas samo sebou nehodlá nechat jen tak.

Vampire Hunter D

Vampire Hunter D (1985)

Lovec upírů - napůl člověk, napůl upír - dhampír jménem "D" potká mladou dívku Doris, která byla pokousána upírským hrabětem, jenž ji chce unést a učinit z ní člena své rodiny. Doris si Dho najme, aby ji ochraňoval a zlého hraběte zabil. Lovce čeká při plnění nesnadného úkolu mnoho pastí, problémů a zápasů s monstry a démony podivuhodných schopností a dojde i na jemně lechtivé scény.

Jódžú toši

Jódžú toši (1987)

Dva světy, dvě odlišné dimenze. Na jedné straně vyspělý svět lidí, na druhé do temnoty zahalen svět démonů. Roky mezi nimi panovalo příměří na základě staré mírové smlouvy, ale nic netrvá věčně. Taki je členem tzv. jednotky Blackguards, která slouží k ochraně zástupců obou stran, jenž mají podepsat novou dohodu a upevnit mírové vztahy mezi světy. Ovšem to se nelíbí některým démonickým bytostem, kteří Takimu jeho úkol nehodlají ulehčovat. Situaci ještě víc zkomplikuje jeho nová spolupracovnice Makie pocházející z temné dimenze a věci se rozhodně nezačnou vyvíjet podle plánu...

Šin kjúseišu densecu Hokuto no Ken – Juria den

Šin kjúseišu densecu Hokuto no Ken – Juria den (2007)

Příběh opisuje a dokresluje události z původního snímku HOKUTO NO KEN (1986) aka Fist of the North Star a stejnojmenného seriálu z pohledu Kenshirovi dívky Yurie (Julie v anglické verzi). Už jako malá byla Yuria obdařena darem vidění do budoucnosti. Jelikož jí rodiče brzy zemřely, byla vychovávána u mistra Ryukena, kde se zamilovala do jeho nejmladšího syna Kenshira. Ten se po sléze stal následníkem smrtícího bojového umění Hokuto Shinken, což ovšem jeho bratři nemohly přenést přes srdce. Kenshiro a Yuria jsou zrazeni a násilím rozděleni. Znovunalezení své jediné lásky, ale není v postapokalyptické době Yuriinou jedinou prioritou. Zvlášť, když Kenshirův bratr Raoh kráčí přes mrtvoly, aby se stal neomezeným vládcem. A není sám.

Reklama