Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (48)

plakát

Omega Doom (1996) odpad!

To je opravdu kapitální békovina. Rutgera mám rád, ale tohle jsem nebyl schopen dokoukat. Nuda, nuda, nuda...

plakát

Záložky jdou do války (2013) 

Výborná komedie. Na studené švýcarské čumáky to bylo hodně povedené. A obsazení skvělé.

plakát

Náš vůdce (2008) 

Po dlouhé době film, který ve mně zanechal opravdu hluboký dojem. Einfach super.

plakát

Ohněm a mečem (1999) 

Měl jsem to štěstí vidět toto dílo jako jeden film a nemohl jsem se odtrhnout. Skvělé, úžasné, dokonalé. Herecké obsazení i výkony na nejvyšší úrovni, zpracování stejně tak... Vynikající film, který patří do zlatého fondu.

plakát

Báječní muži s klikou (1978) 

Velmi zajímavé natočený film o počátcích kinematografie v Čechách. Výborné výkony pánů Menšíka a Hrušínského dělají z Báječných mužů mistrovské dílo. Menzel měl všeobecně vždy oko na obsazení svých filmů.

plakát

Haló, haló! (1982) (seriál) 

Naprosto famózní seriál se sestavou herců, kteří mi docela rychle zdomácněli. René, Gruber a jeho tančík, Edith, kterou dokonale nadabovala Iva Janžurová, Michelle (dobře mě poslouchejte, nebudu to víckrát opakovat), bláznivý četník, jehož bodré podoledne používám dodnes , nebo krásná Marie, která však cca. v polovině seriálu mizí a místo ní nastupuje velice nesympatická blondýna. Takhle bych mohl pokračovat dál, protože téměř každá postava byla velmi specifická a výrazná.

plakát

Krysy z temnot (1974) 

Skvělá sestava komediálních herců v dobře udělané komedii. Opravdu to stojí za podívání.

plakát

Orel Deváté legie (2011) 

Fofrovi sáhli punkáči na fógla, tak musel naběhnout americký rek ... co to kecám! Talián! No, hlavně hrdina! S pomocí bráchy otroka zaběhne až někam k severnímu pólu a rozkope moře barbarů, přičemž ještě stihne sehnat pár drsných veteránů, kteří nějak přežili masakr ve Skotsku a následně ešče fůru let v týlu nepřítele ( páč byli tak špičkoví agenti, že by i Putin zbledl závistí) a nakonec dopadne jak Rambo ve Vietnamu. Zazvoní Bell a pohádky je End!

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Vzhledem k odpornosti Hanebných panchartů jsem byl dosti skeptický k tomuto Tarantinovu novému počinu. Dost mě proto překvapilo, že se mu to vcelku povedlo. Akční, spousta krve, sem tam i vtip, ovšem nejvíce mě zaujal zajímavý pohled na tehdejší dobu. Negr s kvérem a na koni... no, to je prostě na skoro původní bílé „američany" prostě moc! :-)