Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (362)

plakát

Domov jako ze sna (2020) (pořad) 

Shea dobrý, ale Syd mi leze na nervy, takže to ovlivňuje mé celkové hodnocení. Předělávky prostorů jsou povedené a vkusné. Takže pokud zvládnete ústřední dvojici/čtveřici tak doporučuji.

plakát

Hotel Artemis (2018) 

Vypadá to jako film, ale nenechte se zmást, protože jinak to postrádá jakoukoliv hodnotu, smysl, zábavu, cokoliv co od toho čekáte. Pokud si v první minutě filmu lupiči sejmou masky, aby si mezi sebou mohli vyměnit pár slov, tak fakt nemám co dodat. Pan Drew Pearce asi pár filmů v životě viděl, replikovat poznatky do vlastní práce se mu ale fakt nepodařilo.

plakát

Šťastné a veselé (2020) 

Tak tohle rozhodně nebylo feel good movie. Toxická rodina, která se v posledních 5 % filmu změní, tak že jí vše odpustíte? Oh, please. Komedie/romantický žánr? Tak určitě. Až na to že to spíš byl horor/psychologické drama. Z postav mi bylo na blití. Divím se, že to řeknu, ale nejsympatičtější byla Kristen, která tady snad poprvé za svou hereckou kariéru vopravdu hrála.

plakát

Zůstaň nablízku (2017) 

No já nevím... Školy nemám, ale řekla bych, že autismus nemůžete vypínat a zapínat, jak se vám hodí do scénáře. Filmek je to příjemnej, ale chvílema to bylo větší scífko než Star Trek. Moc jsem nepochopila postavu Alice Eve. Pro mě byla tou autistickou sestrou spíš ona. Hvězdička za šikovnou Dakotu.

plakát

Věk zrady (1993) (TV film) 

Falcona mám přečteného od začátku do konce, považuji se tedy za fanouška. Charaktery postav neodpovídaly "skutečnosti", což mě štvalo. Nemůžu hodnotit moc pozitivně.

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

S českou tvorbou mám obecně problém, o to pozitivněji kvituju tento seriál. Herecké výkony byly super uvěřitelné a nikde jsem nezaslechla šustění papíru. Příběh dostatečně zajímavý, stopáž ideální. Velmi příjemné překvapení, které jsem zhlédla trochu později než jiní. Závěrečné Don't stop believin' potěšilo.