Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (80)

plakát

Jantarová komnata (2012) (TV film) 

Jako ať si to zní sextisticky jak chce, ale nehrát tam Bettina Zimmermann a Sonja Gerhart, neexistoval by důvod proč tohohle Německého Indiana Jonese z Wishe sledovat víc než do druhé scény. A není to úplně tím, že by herecky excelovaly...

plakát

Ochránci (2017) odpad!

Tenhle film je jak Rusko samo. Ohromnej, ale vlastne uplne na picu

plakát

Wonder Woman 1984 (2020) 

Jsem prekvapen a skoro az udiven, jak verne se jim podarilo zkopirovat CGI technologii z roku 84 a pouzit ji v novem filmu tak, aby bylo co nejvice poznat. Nedavno jsem videl znovu Andela Pane a i ten by WW84 se svym CGI strcil do kapsy. Do predni. U kalhot. Do te derave. A vy vite kam ta kapsa vede. Nenutte me to psat. Polovina toho filmu byla docela dobra-tam se nic nedelo, nebylo tam nic trapneho, vlastne tam nebylo vubec nic a to bylo fakt fajn. Pak prisla akce a k radosti nas vsech nas uz neopustila az do zaverecneho proslovu, ktery taky hodila asi z patra a to ne uplne nejpovedeneji. Jednu hvezdu to ma za to, ze snad uz nebude pokracovani. Jo ty vogo a ted jsem si zpetne vzpomnel na uvodni scenu s malou princeznickou...to byla bida, panecku, jen si na to pockejte :)

plakát

Ztracený svět: Jurský park (1997) 

Hodnocení nedávám ani tak kvůli zpracování, či výkonům, ale tak nějak kvůli tomu, že ten film nemá chybu :)

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Zčnu negativama - fakt je škoda, že to je mluvené anglicky. O co věrněji by to vyznělo, kdyby to bylo v ruštině/ukrajinštině... tak a to je k negativům vše. Jinak to bylo neskutečně neskutečné. První díl tak nějak zvolna začínal, nic nijak extra zázračného, aby mě v druhé půlce přikoval ke gauči a na konci vyplyvnul znechuceného z aparátního řízení, kdy se "pro dobro občanů" rozhodnou nepustit je z města a odstřihnout jim telefony.... a pak už to šlo jenom houšť. Díl po dílu mě to po skončení epizody nechalo delší a delší dobu v takové těžší a těžší depce. Velice oceňuji, že je to pouze minisérie, maximálně bych tam dl jeden díl navíc o stavění sarkofágu, ale o tom vlastně ten seriál nebyl. Celý seriál považuji za veledílo, kde se mi líbí, že se velmi věrně drží skutečnosti - několik z nich vysvětleno na úplném konci. No a ten chorál při dobových záběrech a popisech jednotlivých osudů je jedna z nejsilnějších věcí, kterou jsem kdy slyšel. Chápu, že je to hodnoceno jako nejlepší seriál a podporuji to *****

plakát

Ticho před bouří (2019) 

Já teda mohu říct, že o filmu jsem věděl tužku a stačilo mi, abych se dozvěděl, že v tom hraje Matthew McConaughey ... to byla vždy záruka skvělého výkonu a dobrého filmu ... podobně jsem to měl s Anne Hathaway. No a to je jediný důvod proč jsem dal filmu 2*. Za nic jiného si ten film ani hvězdu nezasloužil. Kdyby to skončilo jen u toho, že by celou dobu zkoušel chytit nepolapitelnou rybu, bylo by to o mnoho lepší. No a Anne mu mohla otevírat pivo nebo tak něco. Ale tohle ne, to nemělo moc smyslu. Jestli bych film doporučil ke shlédnutí i s velmi významnou výstrahou? - Ne, ani tak bych to neudělal.

plakát

Robin Hood (2018) 

Ty vole to je ale bída. Na rovinu napíšu, že ta jedna hvězda je jen za Egertona a Foxxe, jinak to byla nebetyčná idiocie, která poráží v blbosti snad i předchozího Robina Hooda s Crowem. Asi dokážu pochopit tu pohnutku, kdy někdo potřeboval vymyslet peníze na známých xichtech. Ale opravdu nedokážu pochopit jak kreténsky to udělali. Na začátku ho pošlou na misi do "Áčka", kde chyběli už jen sebevražední atentátníci. Velmi tleskám vteřinovému přenastavení katapultů (jestli tam byly i trebuchety a nebo něco jiného, nekamenujte mne), které najednou střílely s přesností i vzdáleností na 1 metr. Následuje neslavný návrat domů, american dream training (fakt už chyběl jen tvrdej rap a motivační citáty) a hraní si na dvojí, batmanovskou, identitu. Chápu, že posttraumatický stresový syndrom jsme nevymysleli až v této době, ale zasazovat je do tohoto filmu taky nebylo úplně patřičné. Nicméně mnohem více než to, že štítama dokázali rozehnat oheň :D Vsadil bych se, že tito vylepšení mojžíšové by to zvládli i s vodou a nebo s demonstrantama v Paříži :D Normálně mě ten záběr opravdu postavil z křesla na nohy a donutil k potlesku (vidět to v kině, udělal bych to i tam, za tohle vážně jo). No a ve zbytku už jen přehnané honičky na koních, všechny šípy trefené do určených terčů, fyzika v koncích a já myšlenkama kdekoliv jinde jen ne u tohoto filmu. Fakt blbej hnusnej shit, který si nezasloužil být nikdy natočen ani viděn. NIKDY ... Jo, málem jsem zapomněl na párty obšlehnutou od Velkého Gatsbyho ..... to jsem blil taky, no.

plakát

John Wick (2014) 

Já naprosto chápu, že se to některým zdejším komentátorům nelíbí, ono to po filmové, dějové a vlastně i akční stránce nepřináší nic nového. Ale pro mě to dohromady hraje tak nádhernou baladu, že tomu nemůžu dát jinak než 5 hvězd. Až na bezocasého Alfieho, kterému díky Trůnům už nikdy neuvěřím žádnou roli, tam byly strašně silné charaktery. Snad toho udělají víc než 3 díly :)

plakát

Znovu a lépe (2018) 

Jak by jim to clovek mohl vubec verit, kdyz si z nataceni Enders game odskoci hrat genialniho vysokoskolaka a vezme s sebou sveho nejlepsiho, stale zhuleneho 12 leteho kamarada? Byt tam herci, kteri vypadaji alespon na 18 let, asi bych jim to veril vic a asi bych taky nebyl rozhozenej z toho, ze pijou alkohol, hulej a ridej nakupni voziky. Komedie chvilkama ano, romantika chvilkama ano, posahany psychopaticky stalker chvilkama ne a jinak absolutne celou dobu. Na to uz se asi znovu nepodivam, ale uz jsem videl mnoho a mnoho horsich filmu, takze s cistym srdcem 50 %

plakát

Jmenuju se Earl (2005) (seriál) 

Za me teda jeden z nejlepsich serialu. Takovy ten typek co si to dava, jeho lehce retarfovany bracha co si to taky dava, dost dobra kost, ktera si to extra dava dalsi dobra kost, ktera alespon hopsa a Krabak, kterej je snad nejkladnejsi postava v celem vesmiru. Tahle kombinace nedava prostor pro to aby to dopadlo jinak nez skvele. Nikde me tak nemrzelo, ze ten serial skoncil a opravdu nechapu, ze tohle skoncilo pro nezajem divaku..