Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (1 041)

plakát

Surové diamanty (2023) (seriál) 

(Netflix) Belgická 'detektivka' z prostředí ortodoxní židovské antverpské komunity, obchodující s diamanty. Plusy: zajímavý vhled do pro nás exotického náboženského prostředí, v první třetině bratelné vztahové i kriminální zapletky. Mínusy: otravně rozplizlý, telenovelový střed série a víc a víc nesympatický představitel hlavní role. Resumé: na zabití pár večerů to není úplně marné, ale velmi solidní úvodní příslib není, bohužel, naplněn a hodně zajímavé téma postupně klesá do skoro televizního béčka.

plakát

Halo - Season 2 (2024) (série) 

První polovina byla hodně rozpačitá, ale naštěstí nakonec chytla 2. série dech a skončila se ctí, co se úrovně týče.

plakát

Tady to musí být (2011) 

Inu, zpracováním (nikoliv tématem) ohromně divný a praštěný film, s kterým jsem si dost nevěděl rady. Asi hodinu mě děsně iritovalo kňochtání Penna a marně jsem hledal důvod, proč by mě ten projev a stylizace á la Robert Smith neměla srát, ale nakonec, a trvalo to většinu stopáže, mě tahle podivnost naladila na patřičnou vlnu a na konci jsem se dokonce přistihl, že bych bral i víc! Takže zajímavé určitě, ale díky jisté zbylé míře rozpaků nejsem ohromen či nadšen a neaplauduji, nicméně ve finále pozitivní dojem převážil, na což bych nevsadil v polovině ani zlámanou grešli a to se neděje často, tudíž jisté zvrhlé, vleklé charisma Sorrentinově variaci upřít nelze.

plakát

Bombastický Johan (2022) 

Notně hořká a nikoliv hořkosladká norská dramedie, která se snaží být roztomile ztřeštěná a praštěná a jímavá, ale spíše jí to nevychází. Rád bych napsal, že to bylo super a krásné, ale většinu času jsem spíše cítil promarněný potenciál a rozpaky a čekal, kdy se to rozjasní, ale nedočkal jsem se, jakkoliv to bylo místy milé. Konec byl fajn, ale to nestačilo.

plakát

Halo - Aleria (2024) (epizoda) 

Vatový díl plný plkání a klišoidních scén. Ale bůhví proč mě to i tak baví...

plakát

Rodina nindžů (2024) (seriál) 

Pokud si oblíbíte pro našince nezvykle tempo i mix žánrů a začnete je brát jako pozitivum a všímat si dotaženosti a promyšlenosti série, na konci si řeknete, že House of Ninjas je mimořádně povedený projekt.