Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Fantasy
  • Komedie

Recenze (17)

plakát

Liga spravedlnosti (2017) 

Na tenhle film jsem šla s tím, že po Thórovi Ragnarokovi nic horšího už přijít nemůže... no, mohlo. Flash otravnej buzík, Batman v důchodu, Superman ještě větší narcis, než obvykle a Aquamen bez využí potenciálu. Všechno zachraňuje krásná Gal Gadot, díky který je film koukatelnej, ale i tak je to jen nuda a nuda. Někdo tu našim hrdinům prostě neuměl vymyslet scénář... nebo rozhodně ne tak, aby jejich spolupráce nepůsobila úplně nesmyslně.

plakát

The Punisher (2017) (seriál) 

Vím, že je The Punisher žánrově úplně někde jinde, ale... kam se hrabe Game of Thrones... za mě snad nejlepší seriál vůbec. :)

plakát

Všechno nejhorší (2017) 

Na tomhle filmu je nejlepší sympatická hlavní hrdinka. Obsahově bohužel nuda a to nepatřím mezi náročný diváky, který kladně ohodnotí jen artovku, který sami nerozumí. Na komedii málo vtipný, na horor málo strašidelný, na nějakej detektivní thriller málo pátrání. To nejlepší je vlastně už v traileru a upřímně jsem očekávala, že film bude právě víc o tom pátrání, kdo je vrah, což není. Na nudnej večer doma ok, do kina vůbec. Za mě bohužel zklamání.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Osobně nepatřím mezi nadšence Star Wars, a tak nejsem nějakým odborníkem na to, jak "by to mělo vypadat". I tak jsem ale na tomhle filmu zaznamenala absenci noblesy a vážnosti příběhu z minulých dílů. Některý dialogy byly naprosto trapný... boje byly na jedince obdařené "sílou" trošku ubohý a já se asi tak poslední hodinu nudila. Tři hvězdičky dávám za vizuál a v podstatě za to, že to jsou prostě kultovní Star Wars.

plakát

Šibenice (2015) odpad!

Občas se stane, že se horor prostě nepovede a člověk se při něm třeba spíš směje, než že by se bál... Jenže když horor postrádá jakýkoliv napětí i vtip, tak pak už je je to opravdu jen hodinová nuda. Herci mi občas přišli nějak mimo scénu, protože řvali, aniž by se něco dělo... příběh mě taky nenadchnul. Jsem hororovej nadšenec a jen tak u něčeho už se nebojím, s ohledem na to se snažím hodnotit co nejobjektivněji, ale tohle je jen obyčejnej nudnej film bez děje.

plakát

Špión (2015) 

Jakožto někdo, kdo nemá rád komedie a většinou v nich hledá aspoň jeden moment, kterému by se dalo zasmát, prostě musím říct, že tahle je dokonalá. Po filmu "Sousedi" už jsem na žádnou jít do kina nechtěla, protože to byla jedna z nejtrapnějších a nejotravnějších komedií, co jsem kdy viděla, ale tady jsem si přišla na svý. Obsazení bylo prostě kouzelný... Melissa McCarthy je sympoška a věřila jsem jí všechno... i kopy s otočkou. Její hlášky byly odzbroující. Jason Statham v roli nešikovnýho, ale o to namistrovanějšího agenta byl prostě vtipnej a role mu sedla. Veškerý děj byl přirozený a nenarazila jsem snad na žádný křečovitý pokus o vtip, nad kterým bych obracela oči v sloup. Prostě skvělý.

plakát

San Andreas (2015) 

Kdyby byl San Andreas opravdu jen katastrofický film, dala bych mu čtyři hvězdy. Bohužel, spíš to byl rodinný doják, kde bylo sem tam i zemětřesení a klišé byla opravdu nechutná. Děj byl naprosto předvídatelný a směšný. I tak jsem se v kině nenudila a proto dávám tři hvězdičky... na dnešní dobu prostě průměr.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Výborný film natočený podle výborné knížky? Ne, jen komedie a výsměch... scény jsou nerealistické (ano, i když vezmu v potaz, že to je fantasy) a herci neumí nic jiného, než dlouhé pohledy někam... Jo a scéna, když ehm... no jeden z těch frajerů tam umře a Bilbo na něj: "Koukej, orli..." mě dorazila. Odpad nedávám vlastně jen kvůli tomu, že si s tím dal někdo tu práci...

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 1. část (2014) 

Hunger games? Ne, spíš Hanger games. U filmu jsem se tak nudila, že jsem se chtěla oběsit na kabelce. První díl Hunger games přitom nebyl vůbec špatný... neokoukaná a neprvoplánově hezká a ztepilá herečka taky zaujala. Druhý díl taky šel, i když mě trošku přepadl ten konec, který by si dle mého zasloužil aspoň čtvrt hodinku. Ale Hunger Games: Síla vzdoru a ještě ke všemu jen 1. část je prostě průser. Už od začátku je Lawrencová svými hysterickými projevy klepajícího se ratlíka protivná a její energie by mě nepřiměla ani stisknout tlačítko na ovladači televize, natož přimět k nějaké revoluci. Film se neuvěřitelně táhne a když teda jako konečně o něco jde, tak koukám na hodiny, že zbývá posledních deset minut do konce promítání. Příběh se vůbec nikam neposunul, až na to, že Katniss má zpátky trochu vyšinutého Peetu, který si získal mé sympatie tím, že ji chtěl hned na pozdrav uškrtit. Jinak nic. Dvě hvězdy za snahu a dobrý příběh... holt ale blbě zfilmovaný.

plakát

John Wick (2014) 

Tak dobrej koncept a tak špatný provedení. Tohoto filmu je opravdu škoda... mohl to být jeden z nejlepších akčních filmů. Už na začátku udělali z Johna Wicka živoucí legendu, který se každej bojí, jak čert kříže, a tak jsem měla veliké očekávání, co za masakr pan Keanu Reeves předvede. Bohužel, pan Reeves už lehce vyšel ze cviku, lehce zfotrovatěl a v podstatě v každé scéně málem umřel. Občas to vypadalo, že místo zneškodnění bojovým uměním svého soka raději zalehne. Jeho pohyby byly neohrabené a kdyby mu nezachraňoval krk jeho parťák, tak by si pan Wick káknul už v první půli filmu. Na druhou stranu... film není špatný. Vůbec nemůžu říct, že bych se nebavila... ale od pana Wicka jsem čekala trochu více suverenity, když se ho bojí ruská mafie. Místo toho vyvázl jen kvůli tomu, že měl víc štěstí, než rozumu. Ten slibný začátek pak úplně ztratil smysl. Kdyby z něho tvůrci dopředu nedělali takovýho frajera, filmu bych dala i čtyři hvězdičky. Takhle film spadl do průměru. Příště méně keců a více akce.