Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (27)

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Asi jsem stará, že z toho vizuálu nejásám, ale viděla jsem už hodně filmů se skvělým vizuálem, které navíc scénáristicky měly "hlavu i patu" a skvělou hudbu, a vícero dobrých herců, ne jen dva. Nechápu, proč celou dobu byl ten film tak nahlas, byl to řev, až z toho bolela hlava.

plakát

Aquaman a ztracené království (2023) 

Humor ve filmu mi přišel až moc dětinský, spousta klišé, první půlhodina filmu mi přišla až trapná. Jednička se mi líbila více. Tohle je spíš nepovedený odvar všeho možného.

plakát

Oppenheimer (2023) 

Ztvárnění výbuchu bomby při samotném testu mě zklamalo, čekala jsem dle traileru mnohem víc...

plakát

Mafia Mamma (2023) 

Z počátku mi to přišlo zdlouhavé a trochu vulgární, ale pak jsem to začala brát spíš jako parodii než komedii a bavila jsem se.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Co na výrobě tohoto filmu trvalo 13 let absolutně nechápu. Film byl spíše zklamáním. Cameron se totálně vykašlal na děj a vykreslení postav a příliš soustředil na vizuál, ale ani ten mě v dnešní době neohromil. Chtěla jsem dát dvě hvězdy, ale s přimhouřením oka dávám tři.

plakát

Šílená noc (2022) 

Nechala jsem se nachytat kladným hodnocením ostatních, ale byla jsem zklamaná. Film je zbytečně nechutně vulgární. Rodina ve filmu měla asi připomínat rodinu z filmu Na nože 1, ale bylo to přehrané a ubohé. Ty sentimentální scény byly k nevydržení. Klidně tam mohlo být více Santy a jeho akcí.

plakát

Není čas zemřít (2021) 

Při závěrečném "James Bond se vrátí" se hodně lidí smálo. Spousta odkazů na starší filmy i na ty, ve kterých Craig nehrál. Občas nepřehledné. Scénáristé se měli zaměřit raději jen na jednoho padoucha, aby vynikl. 3,5 hvězdy

plakát

Miranda (2009) (seriál) 

První sérii bych dala čtyři hvězdy. Potom ovšem seriál upadl do trapnosti, opakujících se hlášek a vtipů, které vtipné už nebyly (prdy, pády, žvatlání). Třetí série (hlavně její poslední díl) už byla odpad.

plakát

Tenet (2020) odpad!

Naprostý blábol. Nepřehledný, nepochopitelný. Vizuálně nezajímavý. Michael Caine byl angažován asi jen proto, aby se jeho jméno objevilo v titulcích. Pro mě obrovské zklamání. Oceňuji jen to, že se v záběrech mihly škodovky.