Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (471)

plakát

A co Bob? (1991) 

Vynikající komedie při které jsem se velice nasmál. I když nemusím Billa Murrayho, tak společně s filmem Na hromnice o den více to jsou jeho asi jediné dobré filmy.

plakát

Agatha Christie's Poirot - Třetí dívka (2008) (epizoda) 

Hercula Poirota rád nemám, to je asi jasné, všechny díly jsou skoro stejné až na pár výjimek, vždycky nudný děj a pak na konci Hercule Poirot kecá a kecá a během toho vykecá spousty zvratů a jak na všechno přišel do nejmenší maličkosti a nakonec za to stejně můžou všichni.

plakát

Agenti nula nula (2004) 

Hovadina veliká, spoustu trapných scén a všude cpáný ženský, ale kdyby byly aspoň hezký, jenže vůbec nejsou. Určitě jsem podle hodnocení moc nečekal, taky jsem dostal dost slabý a značně podprůměrný film u kterého se člověk zasměje asi 2krát.

plakát

Agent v sukni (2000) 

Tento film není dobrý, ale 3 hvězdičky dávám za to jak jsem se dobře pobavil, sranda na odreagování to je perfektní.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Graficky velice povedené dílo, barvičky jak mají být. Možná mi ublížilo to, že pohádku Alenku v říši divů jsem nikdy neměl rád, ale tenhle film mi přišel trochu nezajímavý a možná chvílema i trochu nudný. Každopádně na Burtona slabé.

plakát

Alpha Dog (2006) 

Dost realisticky podaný film z prostředí drog a obchodování. Mě se to hodně líbilo, takový filmy fakt můžu.

plakát

Amerika hledá topmodelku (2003) (pořad) 

Viděl jsem pouze jeden díl a to mi stačilo. Jedinou hvězdu dávám za ty občas hezké slečny. Bohužel tohle není druh pořadu pro mě.

plakát

Angel (1999) (seriál) 

Nikdy jsem si nemyslel, že to řeknu, ale zlatá Buffy :-).

plakát

Apokalypsa (2006) odpad!

První půlka filmu nemá hlavu ani patu, po půlce se to sice trochu zlepšilo, ale film působí i tak zmateně a jeho smysl jsem nějak nepobral a navíc s takovým hereckým obsazením co tam bylo (od čehož jsem měl veliké očekávání), tak jsem naprosto zklamanej a znechucenej, protože tihle herci mají mnohem na víc. Navíc to trvá 2,5 hodiny což je na takový film extrém, nadával jsem si, že jsem na to vůbec koukal až do konce, je to snad nejhorší film co jsem letos viděl a to je už listopad.