Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

9. rota (2005) 

Vynikající film na večer , který je podle všeho natočen podle skutečné události.Film měl srdce a dokázal zaujmout.Fjodor následuje svého tátu výborně. pro mnne za 5*

plakát

To nejlepší z Top Gearu: Top 41 (2013) (pořad) 

Jeden z nejlepších pořadů Top Gear a to nejlepší z ňeho... proste pecka doporucuju... misto ordinace se podivejte na tohkle :)

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Pokračování této serie opravdu stojí za to se podívat. možná lepší než jednička.stallone a jeho banda opět nezklamala.Chuck Norris mě příjemně překvapil najednou jsem se mu začal smát jak mluvil oté kobře.I když Van Damme měl zápornou roli poradil si s ní skvělě. 5 hvězd bezpochyby.

plakát

Sám doma 4 (2002) (TV film) 

: Uplná blbost. Protivnější a otravnější film jsem nikdy neviděl. trapní herci z kterých se mi chtělo blít.za snahu bych dal jednu hvězdu ale stydte se.

plakát

Warrior (2011) 

tenhle film doporučuji.Hodně mě překvapil herec Tom Hardy který předvedl neuvěřitelný herecký výkon.Film měl děj a pointu prostě vše co patří k nejlepším filmum.Uplná pecka.

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

Je to něco jak kdybych si pustil starou ohranou ale super písen. Neuvěřitelná škála geniálních herců kteří to skvěle podaly. geniální nápad a také geniální provedení. pro mě 5 hvězd :