Reklama

Reklama

Sám doma 4

(TV film)
  • USA Home Alone 4 (více)

Obsahy(1)

Pre Kevina McCallistera vyhliadky na tieto Vianoce nevyzerajú práve ružovo. Jeho rodičia Peter a Kate už žijú osem mesiacov oddelene a doma čelí ťažkej konkurencii svojich starších súrodencov. Aj bez toho je však život bez otca pre Kevina obtiažny a tak nad pozvaním otca a jeho novej zazobanej priateľky Natalie príliš dlho neuvažuje. O to viac, že v dome Natalie je všetko plne automatizované a to predsa Kevin obzvlášť počas vianočných sviatkov miluje. História sa opakuje. Netrvá dlho, keď Kevin stretne svojich starých známych, ktorí majú svojho človeka aj v blízkom okolí Natalie. Kto iný mohol zabezpečiť zlodejov ovládaním zložitého alarmu. Situácia je o to nebzpečnejšia, že v dome sa bude nachádzať aj vzácna návšteva. Skutočný malý princ, ktorého budú chcieť Marv a Vera uniesť. Netušia však, že Kevin im nastražil tie najhrozivejšie pasce, aké si len viete predstaviť... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (241)

Sengee odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha, to si snad někdo chtěl z nás diváků vystřelit, ne? Jak mohl Rod Daniel takhle totálně ujet? Ne, že by točil super filmy, ale příběh vlčáka K-9 a Beethoven 2 nemohu rozhodně označit jako odpad. Na tenhle film jsem se dívala fakt jenom ze zvědavosti a z nevěření toho, co se tam odehrává, zda to opravdu myslí vážně. Předvídatelnost děje, nuda, kluk ála Kevin je až otravný než rozkošný, trapný děj, postavy nemají své kouzlo. Prý se tu opakuje historie, ale použít záměrně stejná jména v „jiných“ rolích je zcestné a film Sám doma 1,2 se prostě nedá nahradit. Doufám, že to páni tvůrci tohoto filmového odpadu pochopí a už nikdy nenatočí stejnou blbost. Opakovaný vtip není vtipem. ()

VanStan odpad!

všechny recenze uživatele

no ked som videl trojku upútavku som si myslel že už konečne nechajú v pokoji odpočívať sám(a) doma, no ale toto ma šokovalo že aj štvorka? bože to nemajú kde dávať prachy radšej by mohli na nejakú charitu a nie na takéto sračky istemen holy vagyunk...toto je horšie ako odpad to je odpad spálený a vysýpaný do mora... ()

Reklama

masw odpad!

všechny recenze uživatele

Tak na tohle si pamatuju, viděl jsem to skoro celé loni na ČT. Bylo to mnohem horší, než Sám doma 3, zvlášť záporné postavy byly hrozné s trapně idiotským chováním, byly zde i mnohem horší dialogy. Vše bylo ještě víc dětské, než minule, což je u rodinné komedie (:-D) horší, protože dospělí u tohohle filmu myslí na nejhorší. Ale je to první film, ve kterém jsem záporné postavy opravdu upřímně nenáviděl. Jinak upřímnou soustrast všem, kteří za tuhle sračku vysolili 199,- kč. ()

JADIM 

všechny recenze uživatele

Ono by to kvôli tým zhodným menám a spomienkam zlodeja Marva na Kevina mohlo byť pokračovanie druhého dielu, ale z dôvodu viacero zásadných faktov to tak podľa mňa nie je, skôr to je taká vykrádačka prvého dielu, kde sa film snaží naladiť akúsi atmosféru. Kevinov starší brat Buzz, ktorý v pôvodných filmoch hral takého klasicky neznášajúceho súrodenca, mi na začiatku tohto filmu skôr pripomína psychopata. Kevinov otec (klasicky Peter McCallister) sa z úplne nepochopiteľného dôvodu rozišiel a pasce tu v podstate ani neboli, skôr to bolo o tom, že si Kevin zobral nejakú vec pohodenú nablízku a potrestal ňou zlodejov. O viacerých nelogických faktov tu ani nebudem písať. Hodnotenie, aké som tomuto filmu dal je tu iba preto, že aj napriek všetkému vyššie vymenovanému si tento film na vianoce pozriem. Asi som divný, ale na IMDbSám Doma 4 26%, čiže neviem, kto je tu divný :D 4/10 (Videné v TV, SK dabing) ()

Adrii 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film u mě klesl již na začátku po tom, co JINÍ herci mají STEJNÁ jména jako postavy v Sám doma 1 a 2... Budiž, toto jsem se snažila překousnou a i přesto film zkouknout... Dokoukala jsem ho dokonce, ale musím přiznat, že jsem měla několikrát chuť ho vypnout.. Některé hlášky skutečně nebyly vtipné, leč vtipné asi měly být.. jiné pro změnu duchaplné hlášky skutečně postrádaly to nejdůležitější.. a to ducha! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • Když Kevin (Mike Weinberg) uklízí mýdla ve vstupní hale plné vody, jsou ve všech dveřích včetně vchodových vidět zarážky, aby voda neodtekla nebo se nedostala do dalších místností. (max21)
  • Daniel Stern, který ztvárnil postavu Marva v prvních dvou dílech filmové série, byl osloven s nabídkou zopadkovat si svou roli. Stern však odmítl a scénář nazval urážkou. (Vlado666)

Reklama

Reklama