Reklama

Reklama

To nejlepší z Top Gearu: Top 41

(pořad)
  • Velká Británie Top Gear: Top 41
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2013, 9x52 min

Obsahy(1)

Richard Hammond provází diváky jednačtyřiceti nejlepšími momenty z uplynulé dekády nejznámějšího motoristického magazínu na světě... (oficiální text distributora)

Recenze (26)

laepus 

všechny recenze uživatele

Jasně, můžeme se bavit, zda je tento díl opravdu nutný a bylo ho třeba... Ale to je jedno - pokud vyberete to nejlepší už z tak nabitého seriálu, tak to prostě nemá chybičku. A výběr je opravdu reprezentativní a stojí za to. Doporučuju jako takovou lahůdku, až budete mít za sebou nadívané alespoň tři čtyři série. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Nie som ten typ chlapa, ktorý dokáže pred garážou celé hodiny leštiť svoje fáro a potom ešte o tom kecať v pube s kamarátmi. Nezaujímajú ma novinky z motorizmu. Nemám slabosť pre silné motory. Auto beriem čiste vecne a prakticky. Ako dopravný prostriedok, ktorý mi uľahčuje každodenný život. Preto ma relácia "Top Gear" nijak zvlásť nezaujala. A navyše nemám rád suchý anglický humor. Takže ma trio podivných moderátorov (Clarkson, May, Hammond) dokázalo skôr podráždiť ako pobaviť." Týmito slovami som okomentoval reláciu "Top Gear" a pridelil jej dve hviezdičky. Pri tomto best off špeciály len zopakujem môj komentár, ale keďže sa jedná o "To najlepšie z Top Gearu", tak prihodím aj jednu hviezdu navyše. *** ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Pro nepravidelného diváka Top Gearu (jako jsem já - ale už brzy se to změní), celkem obstojná pomoc k tomu, na co se těšit. Richard Hammond provází tím nejlepším z obnovené historie pořadu. Ne vše bych sice považoval za nejlepší, ale skvělé to rozhodně je. Je to okázalé, velkolepé a samozřejmě i ohromně vtipné a já považuji výběr za povedený a zatím nebyl žádný, který by mě vyloženě zklamal (neviděl jsem ještě všechny díly), právě naopak, já byl výběrem nadšen! Někteří o tomto pořadu říkají, že je zbytečný, já ho však považuji za užitečný a podotýkám, že výběr toho nejlepšího je rozhodně dobrý nápad, jen by to těch momentů chtělo mnohem, mnohem víc! 95%. ()

Neuge 

všechny recenze uživatele

Ocenil bych, kdyby si někdo dal tu práci a proložil to nějakým nezveřejněným materiálem, určitě by se v archivech něco našlo. Takhle jde o naprostou zbytečnost a pokud máte TG nakoukaný s českým dabingem, patrně budete hodně rozčarováni. Pochopím nutnost narychlo splácnout něco pro zkrácení čekání na další sérii, ale co vedlo Primu k "znovunadabování" s místy odlišný překladem, to vážně nechápu. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

41 naj momentov z Top Gearu. No dobre, budeme férový a povieme, že tie Jamesove momentky ništ moc, ale kempovanie, závod s Eurofighterom, demolícia barákov s ľahko upraveným vojenským vybavením a Clarkson narvaný do legendárnej trojkolky z Mr.Beana, to sú momenty pre ktoré stálo za to zostaviť top 41. A Richard Hammond dokazuje, že nielen Jeremy Clarkson je zdatný moderátor. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • V 8. nejlepším díle, když moderátoři jedou po dráze, zmíní Jeremy Clarkson, že obdivuje "toho prcka"  - Richarda Hammonda - že do toho jde, protože když naposledy vstoupil na dráhu, nedopadlo to dobře. Naráží tak na Richardovu nehodu ze 20. září 2006, kdy se Richard pokoušel překonat rychlostní rekord Velké Británie v dragsteru. To se mu povedlo, ale při třetí jízdě mu explodovala pneumatika a vyletěl z dráhy. S těžkým otřesem mozku byl převezen do nemocnice, kde byl měsíc v kómatu. (Janzic999)

Reklama

Reklama