Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (1 954)

plakát

PSH Nekonečný příběh (2022) 

7/10. Povedený dokument o legendách českého rapu z Prahy. Jen bych možná uvítal více záběrů z koncertů, i když chápu že tohle není žádný záznam z koncertu, ale plnohodnotný dokument. Moje nejoblíbenější skladba asi už navždy zůstane "Praha" a Jižní Město".

plakát

Polda - Podvodníci (2024) (epizoda) 

Za Matonohovu nepoctivého taxikáře o 1 hvězdu navíc, jinak klasický průměr, který si 6. řada poldy konzistentně drží.

plakát

Dokonalé dny (2023) 

7/10. Kdyby Hijarama viděl naše veřejné toalety a musel by uklidit hajzly třeba na Kačerově nebo na Smíchově, spáchal by okamžitě harakiri. Příjemný kousek který plyne a vy si vychutnáváte dokonalé dny obyčejného uklízeče toalet v Tokiu. Ty architektonické skvosty (čti veřejné toalety) mě uchvacovaly po celý film. Koncem jsem už pomalu začal cítit že film neví kam a trochu tápal, naštěstí ve správnou chvíli skončil a nezkazil tak příjemný dojem z celé té budované atmosféry. Za mě zdařilá a povedená artovka, ale na oscara to určitě není. Jo a ten soundtrack je fakt skvělej.

plakát

Polda - Sex, drogy, rock´n´roll (2024) (epizoda) 

Tenhle seriál má takové štěstí, že má sympatické postavy a originální a tvůrčí exteriéry. Jako kriminálka to je fakt podprůměrný brak, ale kvůli těm sympatickým postavám, skvělé kameře, hudbě se na to prostě musíte (do)dívat.

plakát

Sisu (2022) 

6/10. Příběh o muži který nebyl nesmrtelný, jen prostě odmítal umřít. Pokud od toho nic neočekáváte a chcete si jen užívat vraždění nácků v laplandské divočině, film je přesně pro Vás. Pokud ale čekáte historickou přesnost a důmyslný příběh, budete zklamáni.

plakát

Ted - Vystřelovací dysfunkce (2024) (epizoda) 

Tak tenhle díl byl trefou do černého. Opět originální a hlavně tak hloupoučký děj, až je to prostě skvělé. Cesta za půjčením první pornokazety nemohla být složitější. Závěrečná slova Johna, že už se porna nikdy nedotkne, a že mu nebude kazit život znějí k popukání, když si připomenu tu legendární scénu z Médi 2 a Johnův notebook plný seřazeného porna podle kategorií.

plakát

Ted - Moji dva tátové (2024) (epizoda) 

Takový průběh a vyvrcholení může vymyslet jen parto okolo Setha MacFarlana. První epizoda mě bavila asi o chlup více, ale stále je to svěží, hravé, zábavné a originální.

plakát

Ted (2024) (seriál) 

Něco mi už teď říká, že tohle nezůstane jen u jedné série

plakát

Ted - Řekni prostě ano (2024) (epizoda) 

První epizoda dlouho očekávaného seriálu (na SkyShowtime rozdělený na 2 půlhodinové díly) je konečně tady a nutno dodat, že se ze začátku neobtěžuje s nějakým dlouhým vysvětlováním a v rámci 30 sekund shrne vznik přátelství mezi Tedem a Johnem a jde se rovnou na věc. První travka, první školní návštěva Teda a spousta skvělých narážek, vtípků (i těch nepovedených) a já se královsky bavím. Postavy se mi za 50 minut podařilo představit a "prodat" tak přesvědčivě, že by to mnoho dalších pořadů mohlo Tedovi závidět. Styl humoru připomíná jak oba hrané filmy, tak i samozřejmě Griffinovi. Seth MacFarlane zde odvádí skvělou práci ať už co se týče dabingu nebo scénáře a seriál si mě naprosto získal. Je až s podivem, že nevzniknul dřív. Má totiž přesně danou skupinu diváků, která ho bude hltat stejně jako já.

plakát

Polda - Dokonalý výhled (2024) (epizoda) 

Povedený díl. Mě to osobně moc bavilo a jeden z nejlepších dílů 6. série.