Reklama

Reklama

Epizody(7)

Chvíle slávy pominuly a přisprostlý medvídek Ted se přestěhuje zpět ke svému nejlepšímu kamarádovi Johnovi a jeho dělnické rodině v Bostonu. (SkyShowtime)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

okkac 

všechny recenze uživatele

Koho velmi bavily film, tak toho bude bavit i seriál. Má to spíše více do sit-comů jako třeba Alf, než k filmovému médiu (není to plně sit-com, ale ta forma tam vidět jde). Vtipy jedou od takových normálních, až 1x nebo 2x za epizodu přijde přímo skvělý (věčně horká jablečná taštička od McDonalds nebo oživlý rasistický náklaďáček). Klidně bych bral druhou sérii. 7/10 ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapilo mne, že je to v podstatě jiný žánr, než původní 2 filmy. Zařadil bych to někam mezi Orville a Ted Lasso, vím zní to blbě. Ale přes nadávky to má uvnitř srdíčko. Takže něco jako "Lepší už to nebude" s Jackem Nicholsonem. A do toho všeho je to docela zajímavá parodie/parafráze na tehdejší sitcomy. Myslím že povedenější než WandaVision, 70s, 90s a podobné retro seriály.  Takže po dvou dílech, opatrný palec nahoru. Za začátku bych to i kritizoval, pak se to zažralo pod kůži. A úplně stejně začínal i ten Orville a trenér s knírem. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Když jsem zjistil, že tohle vzniklo, ani chvíli jsem neváhal. Seth MacFarlane a Ted jsou oba moje srdcovky a byl by hřích si na tomhle neujíždět. A výsledek se povedl. Není to možná tak drsně sprosté jako původní filmy, ale tahle forma sitcomu seriálu neskutečně sedí - 7 dílů a 7 různých motivů každého z nich dělají z Teda zábavnou, sprostou, ulítlou záležitost plnou drog, nadávek a komických situací okořeněnou navíc o výborné charaktery (otec rodiny je nejlepší a takový tupý vidlák s jeho hláškama tady krásně sedl.) Výsledkem jsou velmi dobré odpočinkové díly, které si všechny drží svou kvalitu a všechny baví rovným dílem - na filmy to sice kvalitativně nedosahuje, ale pro fanoušky je tohle i tak povinnost. PS Dočkali jsme se i originu "hromové písničky"!:D ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Pre skalných fandov filmov bude sérka sklamaním. Už je dávno známejšie, že Sethovi zvlhol pušný prach (najmä pri seriáloch - viď Orville). Niektoré epizódy sú dokonca podpriemerné. A pozor - hlavným ťahúňom seriálu nie je Ted, ale Johnov foter Matty so svojimi rasistickými a homofóbnymi názormi. Čakal som teda viac. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Chvíli to potrvá, než přistoupíte k humoru Setha MacFarlena, a ono vám ten trapný Griffinovic humor přiroste k srdci.. no a tady je jádro pudla. Griffinovi jsem celý život nesnášel, přesto jsem si je občas sem-tam pustil, protože přes svůj opakující blbo-humor to obsahovalo skvělé vzpomínání shoty bez kontextu. Sesbírejte si to, udělejte z toho dobrou kompilaci, a člověk se o to víc ujebe smíchy, protože to nepotřebuje žádný smysl, a rozumíte o čem věc jedná, proto v tomhle ohledu vede Robot Chicken, který se v posledních letech bohužel zhoršil. Naopak Family Guy, tam kde Simpsonovi shořeli už dávno, z nějakého důvodu Griffinovi válí, že to není jen trapný animák pro děti, ale do určité míry ten trapný humor pro dospělé sbírá grády, a stal se z toho můj oblíbenej seroš pro dospělé. Teď je na řadě Ted. Filmy s Měďou jsou snesitelnou hranicí, kdy Family Guy humor ožívá s kreseb do reálných postaviček, a dvojka přirostla k ekzému na patě ještě víc. Tam se tak dobře robia žarty na celerbrity, světové problémy a společenské události, že to má svůj drajv. Seriál je hodně mimo tenhle klasický standart, a opět jede na vlnu Griffinů, a když každou chvíli čekáte, kdy si ze Shotu Adolf Hitler s Evou Braunovou dají sebevražednou pilulku, ale oba dva se nechytaj navzájem, je tady něco špatně. Škodí tomu dlouhá délka, kreslené to není a s takovým humorem nedokáže utáhnout ani celovečerní délku. Nejsem poďobaný pubescent, abych se vtipu o hulení smál po 150x. Je to tak zkurveně uřvané. Update: Druhý díl byl o trochu lepší ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

Reklama

Reklama