Reklama

Reklama

Když Matty donutí Teda chodit do školy s Johnem, rozhodne se Ted nechat vyloučit; John a Ted usilují o Tedovo vyloučení a objevují svou lásku k trávě. (SkyShowtime)

Recenze (4)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší filmový méďa (džouky na Paddingtona a další tu musely padnout) je zpět v hávu s mnohem menším rozpočtem, ale za to mnohem poutavějším zasazením, kdy mi chemie mezi přisprostlým mluvícím plyšákem a dospívajícím teenagerem sedí mnohem víc, než když si s Tedem povídal Mark Wahlberg. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda dlouho očekávaného seriálu (na SkyShowtime rozdělený na 2 půlhodinové díly) je konečně tady a nutno dodat, že se ze začátku neobtěžuje s nějakým dlouhým vysvětlováním a v rámci 30 sekund shrne vznik přátelství mezi Tedem a Johnem a jde se rovnou na věc. První travka, první školní návštěva Teda a spousta skvělých narážek, vtípků (i těch nepovedených) a já se královsky bavím. Postavy se mi za 50 minut podařilo představit a "prodat" tak přesvědčivě, že by to mnoho dalších pořadů mohlo Tedovi závidět. Styl humoru připomíná jak oba hrané filmy, tak i samozřejmě Griffinovi. Seth MacFarlane zde odvádí skvělou práci ať už co se týče dabingu nebo scénáře a seriál si mě naprosto získal. Je až s podivem, že nevzniknul dřív. Má totiž přesně danou skupinu diváků, která ho bude hltat stejně jako já. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama