Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (14)

plakát

Terra Masonica (2017) 

Terra Masonica je dokument, který chyběl. Shlédl jsem spousty dokumentů inspirovaných Svobodným Zednářstvím, ale žádnému se dosud nepovedlo zachytit niance, které zde jsou zřejmé. Pokud hledáte dokument, kde budou odhaleny rituály, zednářské učení a principy, nebo hledáte další přírůstek do sbírky konspirací, budete zklamáni, to dokument nenabízí, a ani nabídnout nemůže, ale jestli chcete nahlédnout do života členů tohoto Řádu, podívat se KDO, KDE, JAK a PROČ funguje, jste na správném místě.

plakát

Stážista (2015) 

Velice příjemný film, který si na nic nehraje a přesto, nebo možná díky tomu, ve vás zanechá příjemný pocit. Snímek z počátku balancuje na hranici kýče, kterou ovšem nepřekročí a s postupem času se od ní vzdaluje mocnými kroky. Nenajdeme zde přehršle trapně vtipných momentů, ale celý děj působí natolik sedativním a komfortním dojmem, že vykouzlí trvalý(minimálně vnitřní) úsměv a těch několik vtipných okamžiků vynikne v plné síle. Unikátní rovnice generační separace, charakteru člověka, prolamování ledů násobeno přátelstvím a ryzími lidskými hodnotami plus skvělým zpracováním, nadprůměrnými herci, adekvátní, nerušivou hudbou, rovná se upřímná milá komedie, u které si lze odpočinout a zasmát se.

plakát

Teorie všeho (2014) 

Velice inspirativní a zajímavě zpracovaný snímek, který šikovně staví do kontrastu brilantní mozek tohoto génia a jeho životní boj, lásku a oběti, vědu a víru. Určitě stojí za shlédnutí.

plakát

Pride (2014) 

Velice vtipný snímek, který akcentuje a zároveň velice inteligentním a chytlavým způsobem bagatelizuje problémy dvou různých skupin, které mají společného mnohem více, než by se na první pohled mohlo zdát, aby je ihned potom vystavil ve své nejkrutější podstatě. Určitě stojí za více, než jen jedno shlédnutí!

plakát

NON-STOP (2014) 

Parádní film, který jsem si pustil jako kulisu pro usnutí. Nakonec se z něj vyklubal neskutečně napínavý, dějově nabitý a kvalitní snímek. Hlavní herec je sympaťák a tak se film dobře sleduje, bez praní se s jeho charakterem. Film neztrácí napětí, jen trochu zklame infantilní závěr, objektivně 4,5 hvězdičky... takže jen 4 :D

plakát

Zaříkávač lží (2014) (amatérský film) odpad!

Nejfake si ze své identity jednoduše udělal business, nalákal spoustu lidí na to, že se odhalí a nakonec, to stejně neudělal, připadá mi, že to celé byl jen jeden velký, promyšlený tah, jak se obohatit...

plakát

Ranhojič (2013) 

Nádherný film. Neotřelé téma, skvělá práce štábu, perfektní kamera, poutavá hudba. Noah Gordon se může v klidu otočit na druhý bok a spát dále, tvůrci nic nepokazili.

plakát

Byl jednou jeden... život (1987) (seriál) 

I při studiu medicíny se občas rád na tento seriál podívám a konfrontuji znalosti :))

plakát

Životní šance (2013) 

Možná bych se mohl ztotožnit s názorem, že film je nenápadná citová vykrádačka, nicméně ani to mi nezabrání v udělení 5 hvězd. One chance má příjemný a plynulý děj, který je protkaný spoustou zajímavých okamžiků, spoustou vtipných, či úsměvných scén. Rozhodně stojí za shlédnutí!