Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (1 327)

plakát

ABBAmánie (1977) 

Čert vem reportéra, který je mi stejně celkem sympatický. Důležitá je skupina, jedna z nej, které kdy hrály. Koncertní šou se skvělým zvukem, sexy zpěvačky, jednoduché a přitom tak krásné choreografie, a všudypřítomná láska k hudbě a dobrá nálada. Obsahuje mj. dvě vypalovačky, u kterých neuvěříte, jaký měla Abba rockový drajv - Get on the Carousel a I´m a Marionette.

plakát

Absolutní moc (1997) 

Béčko, s tradičně suchým humorem Clinta a opravdu těžko uvěřitelnou zápletkou s vraždícím monstrem v čele Bílého domu.....a taky neuvěřitelně natahovanou scénou vyloupení na začátku, kterou raději přeskočte....

plakát

...a Bůh stvořil ženu (1956) 

Bardotová - na ní je opravdu pohled pro Bohy...o ničem jiném celkem ten film není, a pokud ano, je to poměrně plytké. 60. léta už se pomalu začínají hlásit o slovo, a s nimi, velmi velmi decentně, se i filmaři začínají odvazovat..:) Režisérova fascinace hlavní herečkou je zcela zřejmá. Zaujme také mladý Trintignant.

plakát

A co když je to pravda? (2005) 

Nápad je to originální, bohužel je škoda, že tvůrci z toho nápadu nevytěžili víc humoru, možná to chtělo víc odvahy. Takhle z toho vyšel příjemný romantický film, u kterého se ale moc nenasmějete...jenže já od komedií čekám, že se smát budu...Film je ideální po těžkém dni, kdy chcete vypnout myšlení a jen se nechat nést na vlně romantiky..:) A konec je krásný, ten se tvůrcům moc povedl:)

plakát

Adamova jablka (2005) 

Absurdní blbost. Nevtipná. A vrcholem absurdity je vysoké hodnocení zde na čsfd. Když protkáš film směsicí magorů a bláznů, a dostáváš je do bizarních situací, nedostaneš automaticky komedii roku. Tady chybí jakékoli srdce a sympatie.

plakát

Africká Královna (1951) 

Spíše konverzačka než dobrodružství. Ale hezky napsáno, i když už dialogy zní trochu zastarale, ale i to má své kouzlo. Dabing skvělý (Brabec, Adamová). Konec je dojemný, ten mě přinutil probudit se ze sladkého snění (moc se tam toho neděje) a to zvedá hodnocení na čtyři hvězdy.

plakát

Aguirre, hněv Boží (1972) 

Amatérský rejža a zfetovaný scénárista. V půlce jsem rezignoval....Škoda. protože kamera je krásná - džungle je prostě zajímavé místo.

plakát

...a jitra jsou zde tichá (2015) 

nemilujte film, ve kterém sovětský Rambo velí v lese partě modelek, protože už jiné bojovníky nemá, a střetávají se krutě s partou němčourů. Konec vás rozbrečí.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

"A zkoušeli jste to vypnout a zase zapnout?" Magická věta všech ajťáků....Tenhle seriál stojí a padá na hereckých výkonech všech protagonistů, a ty jsou skvělé. A co je na to vtipného? Jsou to všechno ujetí magoři anebo pošuci. Pouze šéfová Jen je snad normální, i když ty střevíčky o dvě čísla menší...:) Díky skvělým výkonům herců je nutno tento seriál vidět v původním znění, protože tomu se jakýkoliv dabing nemůže vyrovnat a ani přiblížit.

plakát

Alexander Veliký (2004) 

Ve stylu slavné Kleopatry. Jen už dneska nejsou lidi na masové scény.....a taky chytřejší scénáristé....ale ten patos tam sedí a člověk se dozví něco o historii. Hodně psychologické. Makedonec blond a navíc herec neumětel???