Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Za borovicovým hájem (2012) 

Pořádná akční detektivka se skvělým Ryanem Goslingem. Rád ho vidím hrát v akčních filmech. Tenhle film rozhodně není ten nejlepší film na světě, ale do mojí topky se prostě dostat musel.

plakát

Kult hákového kříže (1998) 

Klasika s Nortonem, kterému fandím už hrozně dlouho. Trochu až moc toho násilí tam (hlavně ta scéna ze začátku), ale tak o tom to má být. Nejsem moc dobrej v komentování, tak snad pomůže jen to, že to za to fakt stojí.

plakát

Pan Nikdo (2009) 

K tomu bych asi dodal jen to, že ne každý jsme si rovni s ostatníma. Každý jsme jiný a výjimeční. A tento film taky.

plakát

Skrytá identita (2006) 

Děj a příbeh, který vás překvapí tím nejpřevrácenějším způsobem. Obsazení je sakra uplně k nezaplacení (DiCaprio, Damon, Nicholson, Wahlberg). Mě se zaryl do srdce.

plakát

Leon (1994) 

Skvělá akční i citově vydírající oddychovka. Oddychovka ne proto, že by to bylo nudné, ale právě proto, že jsem se u toho vůbec nenudil a vtáhlo mě do děje. Navíc malá Natalie Portman byla opravdu úzasná. Prostě vynikající.

plakát

Sociální síť (2010) 

David Fincher nikdy nezklame. Dokázal to znovu. Filmy o počítačových maniacích a hackerech mě nikdy moc nebraly, ale The Social Network je mou světlou výjimkou. Dobře promyšlený příběh, Jesse Eisenberg zase jak jinak - skvělý výkon. Řekl bych jeden z nejlepších filmů roku 2010.

plakát

Requiem za sen (2000) 

K tomuto filmu bych asi jen dodal to, že je to asi ten nejlepší důkaz toho, čeho všeho jsou lidé schopní a jak daleko jsou scopní zajít, aby dosáhli svého, aby mohli být o kousíček blíž svým snům.

plakát

Klub rváčů (1999) 

Masterpiece. Když jsem ho dokoukal, byl jsem z toho chvíli mimo a pak, když jsem přišel k sobě, letěl jsem si tento film hodit do topky. Ten největší nářez násilí, akce, skvělých hereckých výkonů a megasticýho soundtracku.

plakát

Memento (2000) 

Klasika, která nezklame. Trochu zamotaný děj, poprvé jsem se sem tam ztratil, ale tak od toho tyhle na psychiku hrající filmy holt jsou. Guy Pearce v hlavní roli byla nejlepší volba. A film jako celek je pro mě naprostá špička. Četl jsem i knížku, té se samozřejmě filmová verze vyrovnat tak nemůže vzhledem k tomu, že detaily jako v knížce ve filmu nikdy nedostaneme. Ale i tak tento film stačil na to, aby se umístil do mé topky.

plakát

Drive (2011) 

K tomuto filmu bych rád dodal, že jde o nejlepší a nejzáživnější akční snímek, který jsem za poslední dobu viděl. A to jsem člověk, který miluje akční filmy a již už jsem jich viděl nespočet. Do tohoto filmu jsem se naprosto zamiloval a ani nebeské sily nedokáži vyjádřit jak jsem rád, že si hlavní roli zahrál můj oblíbený Ryan Gosling. Nikdy bych netušil, že klukovi s pro děvčata tak rozkošnou tváří, bude akční film jako takový sedět přímo na míru. Kamera, akce, efekty, všechno je to prostě na jedničku.