Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (7)

plakát

Jako v bavlnce (2020) 

Usmívající se nesmrtelná žena ne-bojíci se ani ruské mafie. Pár vytržených nehtů a hned by se vědělo kde diamanty jsou :D. V realitě si firmy v takovémto odvětví asi přijdu na své. Napínavé a nečekaný závěr.

plakát

Resident Evil: Poslední kapitola (2016) 

Nevím jestli, ten kdo to stříhal koukal hodně do stroboskopu, ale když jsem se koukal na tento film, tak jsem si připadal jako na diskotéce. 30 střihů na jednu akční scénu je sakra dost a to jsem ještě schůdný a dal jsem 2/5. Polepšete se a nestřihejte to na setinové snímky, ať se dá v budoucnu na něco koukat. Děkuji.

plakát

Where the Trail Ends (2012) 

Chtíč po adrenalinu je vysoký :) A uspokojit tento chtíč není lehké, musí se posouvat hranice, aby byl uspokojen :) Část: You are Fuc*ing Pus*y :) Kdy hodí helmu z hory Virgin v Utahu. Píseň v tu chvíli sedla. Nice Job Boys.

plakát

Red 2 (2013) 

Nepochopím proč filmové hvězdy jako Bruce Willis nebo Anthony Hopkins musejí stárnout je spoustu jiných herců, kteří tu už 20 let nemusejí být. Přehnaně akční záležitost u které se každý rád zasměje :)

plakát

jOBS (2013) 

Myslím si, že by se mnou Steve Jobs souhlasil, že hlavní postavu Ashton Kutcher měl obsadit někdo jiný. Chtěli moc a nemají nic. Moc na rychlo vytvořené spoléhající na jediné ( pravdivý příběh ). Režisér se určitě ,, převelice ´´ snažil vysvětlit Ashton Kutcher, že Opravdového Steve Jobse pohyby byli úplně uvolněné s lehkostí. Né tak umělé ! Poslal ho se spoustou nahrávek domu s tím, že Ashton Kutcher pozná opravdového Jobse, kterým se měl ve filmu stát. Bohužel se nestal a režisér to musel překousnout.

plakát

Kung Fu Panda: Tajemství mistrů (2011) 

Po minutě jsem byl přistižen jak mám nastolený přiblblí úsměv :) Nerušeně jsem v něm pokračoval jelikož stál za to :) Vždy klidný a pohodlný Master Oogway doplnil atmosféru v nejlepším podání. Chuťovka, na které by si smlsl, každý po intenzivním náporu 2 hodinových filmů :)

plakát

Oui, šéfe! (2012) 

Humor, jídlo, Španělština. Jejich gesta která, vás rozesmějí při každém druhém střihu. Nakonec budete nuceni si film stoupnout a dojít se podívat po něčem, čemu nebude muset dávat takovou pozornost, ale rovnou pojídat, jelikož nechcete přijít ani o nepatrný drobek filmu :)