Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Thriller

Obsahy (3)

G:MT Greenwich Mean Time

G:MT Greenwich Mean Time (1999)

Film zachycuje partu přátel ze třídy a jejich následný život po dokončení školy. Mladí kamarádi, startují do nové etapy svých životů, plný idejí, ať jde o arogantního Sama, melancholického trumpetistu Beana, kreativního fotografa Charliho a nadaného muzikanta Rixe. Děj se odehrává v Londýně a točí se kolem nově vznikající kapely, hrající fuze junglu a jazzu. Vše začíná idylicky, ale brzy se začnou věci komplikovat, musí bojovat s osudem a špatnou stranou života. Je jen na nich jak se s tím vypořádají.

Club Le Monde

Club Le Monde (2002)

V pořadí třetí film režiséra Simona Rumleyho. Celý děj, respektivě jakási spleť partikulárních příběhů návštěvníku Le Monde je zasazen do prostředí londýnské klubové scény na začátku 90. let. Hlavní pozornost je věnována dívce Ali, která přišla na nevěru svého přítele. Jaké překvapení ji ale čeká, když vzápětí po svém příjezdu do Le Monde vidí, jak do klubu vstupuje její, teď už bývalý přítel Mike. Raněná Ali přemýšlý o pomstě…

Modulations

Modulations (1998)

Modulations popisuje vznik a rozvoj elektronické hudby.Celý dokument je koncipován do několika rozhovorů se záběry z koncertů, klubů, nahrávacích studií atd. Takové osobnosti elektronické hudby jako Roni Size, Marky, Juan Atkins,Carl Cox, Future Sound of London a Westbam vzpomínají na vznik techna, junglu, housu a ostatních stylů této zajímavé muziky.

Reklama