Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (14)

plakát

Rozsudek smrti (2007) 

Ze začátku dobrý film,výborná muzika, kamera a střih. Později se však začal děj zhoršovat, Kevin Bacon bojoval jako by měl speciální výcvik a 9 životů , krvavá jatka na konci by mě tolik nevadily, kdyby to nebylo kompletně okopírované z Taxikáře, nevím co tím James Wan myslel. Jestli to bral jako parodii na tenhle skvělý snímek s Robertem de Nirem, tak musím smeknout klobouk. Pokud to však myslel smrtelně vážně, tak jako, fakt to bylo moc!

plakát

Zamrzlá země (2005) 

Tento snímek mě mile překvapil, film ukazuje ztroskotání několika lidí takovou syrovostí a bez přibarvování až z toho běží mráz po zádech, ale přitom jsou některé scény až tragický humorné že jsem se párkrát i zasmál.Aku Louhimies zde ukazuje, že život není vždycký fér.“Jaký je smysl života, když náš pozemský život je peklo? Ale musíme věřit, že na konec se věci zlepší….. jinak nic nedává smysl.“

plakát

Krvavý diamant (2006) 

Smutný film, který syrově ukazuje krutost Afriky, Edward Zwick jako v Posledním Samurajou dokonale dokáže „diváka vcucnout do děje“ až sám divák velmi realisticky prožívá emoce z filmu.

plakát

Děti z ostrova pokladů 3: Tajemství ostrova pokladů (2006) odpad!

Tak tenhle výtvor jsem vyděl náhodou v čekárně u doktora,a nějak jsem to nepobral.Děti kteří se provrtávali speciálním vrtákem skrz celou planetou atd.Jediné co se mi na tom filmu líbilo byla záporná „slečna“ ,které to v sexy kožených kalhotách velmi velmi slušelo.

plakát

Mulholland Drive (2001) 

Typický Lynchuv film, který dává ještě víc otázek, ale skoro žádných odpovědí.Váhal jsem jestli mu mám dát 4 nebo 5 hvězdiček, ale poslední půlhodina filmu byla až moc přehnaná.Ještě několik dní po shlédnutí Mulholland Drive musím přemýšlet nad dějem a nad otázkami od Davida Lynche, furt to nemůžu pochopit, ale i přesto ve mně film zanechal hlubokou rejhu na mysli.Největší otázka, na kterou neznám odpověď je:Pochopil vůbec někdo doopravdy tento film?A chápe ho vůbec samotný David Lynch, nebo si jenom s námi hraje?

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

No nevím, bohužel nedokážu pochopit jak tento film dostal tak vysoké hodnocení……..Podle mého názoru, mi to přišlo jako laciné „Béčko“.Kamera vypadala amatérsky,bojové scény jak z Kobry 11 (je vidět že na tom spolupracovalo i Německo).Herecký výkony nic moc.Musím se přiznat že jsem tento film nedokoukal, skončil jsem asi na 80 minutách, ale do této chvíle mi připadl děj filmu nudný a lehce předpovídatelný.Musím dát hodnocení Odpad! .Nevím jestli je to tím že jsem včera viděl výborný Mulholland Drive nebo únavou při sledování tohoto filmu.Nebo prostě mám asi jiný vkus jak vy ostatní.

plakát

Ro(c)k podvraťáků (2006) 

Vykrádačka,vykrádačka a vykrádačka.Když se Karel Janák pustil do žánru komedie tak se to dalo ještě překousnout,ale komedie/krimi???Práce s kamerou a střih byl docela solidní,ale herci se vůbec do tohohle filmu nehodili,Kotek vypadal s těmi dredy legračně,Mádl v tom klobouku a kabátě ani nemluvě.Petr Janda jako Django byl jistě drsný a mužný se dvěma slečinkami po boku :-).Tento film byl tak trapný,až byl svým způsobem legrační.Nechci si ani domyslet jaký vliv bude mít tento film na mladé nevyzrále fanoušky Kotka a Mádla,když vidí jak jejich hrdinové na plátně kouří marihuanu či šňupou kokain a přitom se tváří že je to strašně in…….. Ve filmu byla zřetelná reklama na Evropu2 či na automobilový koncern Toyota/Lexus,ale u takových filmu si na to pomalu ale jistě začínám zvykat. Abych nebyl u komentáře k tomuto filmu jen negativní, musím uznat že některým hláškám či scénám jsem se i zasmál, hlavně mě dostal Pedja Bjelac jako chřestýš.

plakát

It's All Gone Pete Tong (2004) 

Když jsem se o tomhle filmu dozvěděl,Tak jsem se jako správný clubber těšil až ho uvidím, i když ve skrytu duše jsem si myslel že to bude shit jako Club sráčů.Už prvních pár minut se mi začlo líbít,skvělá kamera a hlavně skvělý herecký výkon Paul Kaye jako zfetovaného kaliče Dj,herecký výkon se dá přirovnat Macháčkovy v Samotářích.Film má spád a dobrý příběh,není to jen bezduchá černá komedie.Humor byl v některých částech skvělí jako:Jseš hluchej“ „Cože“ „Jsi hluchej!“ „Co říkáš??“ „že jseš hluchej,kreténe zasranéj!!!!“ Jediný co mi tam vadilo byly komentáře Djs a promotérů což ve filmu působilo rušivě,chvilkami jsem si říkal jestli koukám na nějaký dokument nebo na film. Celkově mě ten film příjemně překvapil,doporučuji všem,ne jenom clubberum.

plakát

Začalo to jedné žhavé noci (2001) 

Černá komedie o tom co dokáže udělat s chlapama pěkná sexy kočka.Nejlepší byl konec kde parodovali „Volný pád“,to jsem se málem smíchy neudržel.