Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (1 286)

plakát

...a bude hůř (2007) odpad!

Tak jsem chtěl film okomentovat,ale matio napsal vše za mne.Špína byl výsměch,Olin no comment a opominutí Josefa je na přes hubu.Pane Nikolajeve,měl byste se panu Pelcovi omluvit za to,jak jste zmršil jeho nádhernou knihu,kterou jsem přečetl snad patnáckrát.

plakát

AC/DC - koncert v Doningtonu (1992) (koncert) 

AC/DC..tato písmena jsem si psal v 70. letech na sešity, toužil mít všechny jejich alba, co postupně vycházely, což se mi povedlo dotáhnout do konce. Bon Scott, když zemřel, sebralo mě to a Jihnsona jsem nemohl honě dlouho přijmout.Mám s ním problém dodnes.Jeho řev a leninka na hlavě mi prostě příliš nesedí. Proč, to předvedli právě na tomto koncertu. Po hodině už to bylo tak monotonní, že jsem se na to musel dodívat druhý den. Stále stejná rychlost skladeb, stále stejné kvílení (nikoliv zpěv) stále stejný Angus. Asi stárnu.......prostě už mě to nebralo. Ono je něco jiného koncert v TV, studiové skladby na CD a něco jiného je se dívat v TV. V té televizi to je úplně o ničem.

plakát

Adéla ještě nevečeřela (1978) 

Nejlepší parodie na brakovou literaturu, jakou jsem kdy viděl.Asi proto, že je jediná.Ale také jedinečná.Skvěle obsazený film, těžko říct, kdo je nejlepší, protože všichni, od Dočolomanského až po toho hajzlíka liliputa se překonávali. Jen ty "triky" Švankmajera nebudu mít nikdy rád.A tady jsem se opět pobavil, když to tu jakýsi choze srovnává s Limonádovým Joem, kolik třešní, tolik višní, viď, demente?

plakát

Adelheid (1969) 

Prostě toto je ČSFD.Kdyby kdysi Vláčil natočil reklamu na vložky, dostal by 5 hvězd, protože naplno bodovat Vláčila přece svědčí o "odbornosti" hodnotitele. Toto je celkem slušně nudný film.

plakát

Afrika aneb Češi mezi lidožravci (2004) (divadelní záznam) 

Tohle je na můj vkus už moc nové, naivní herce nahradili protekční kulisáci, někteří jejich příbuzní a podle toho to vypadá.Ten samý problém ,mám se Švestkou.

plakát

Afrika I. – Z Maroka na Kilimandžáro (1952) 

Co museli být H+Z zač, že zatímco statisíce lidí bylo zavíráno do komunistických lágrů po celé republice, oni dva si mohli procestovat celý svět?

plakát

Agrese (1975) 

To byla ale nuda, to bylo jasné, jak to dopadne od té doby, co CB řekl, že mu končí směna.Chování hlavního hrdiny naprosto dementni od první minuty.Takový hvězdy a tak divný a nezábavný film.....

plakát

Ach, ta láska nebeská... (2020) (TV film) odpad!

Tak tohle si paní Pilarová nezasloužila.Všichni, kdo se na této hrůze podíleli by se jí měli in memoriam omluvit.Chtěl jsem to vypnout už ve chvíli, kdy byl Gregor-Kuchař-Brzobohatý trefen gumovým míčem do své duté hlavy a sesypal se ze sedačky jako pytel sraček.Když se pokusil zkurvit nádhernou píseň "je nebezpečné dotýkat se hvězd" společně s Briketou Cmuntovou, už jsem to nevydržel.....

plakát

...a jitra jsou zde tichá (2015) 

Hodinu jsem se tak nudil, že jsem to ani nedokoukal.Dvě hvězdy dávám jen za sovětskou atmosféru, ze které mi bylo nevolno.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Nikdy by mě nenapadlo, kolik sem chodí britských občanů, posedlých tímto "humorem".Některé díly se vidět dají,některé jsou vyloženě trapné.Nechápu, jak někdo může říkat, že to je předchůdce TBBT.Sheldon, Rajesh, Howard a Leonard jsou nadprůměrně inteligentní,až geniální vědci, toto jsou dva vylízaní, nepoužitelní kreténi s chováním pětiletých dětí.nechápu, že jsem sjel dvě řady, na další už ale nemám chuť.Jsem odkojen humorem Cimrmanů a tohle je prostě pro mně nestravitelný humor.Opravdu jsem napsal humor?