Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (1 286)

plakát

Případ dvou manželek (2019) (TV film) 

Tak tohle se mi líbilo hodně.I když je Vašátko zřejmě kouzelník, protože bez jediného důkazu vyřešit tento případ je jaksi nemožné a prokurátor by to smetl ze stolu.Ale to už je dnes taková doba, že divák nesmí u ničeho přemýšlet, protože by se nemohl dodívat na jediný film.Vzhledem k hodnocení Most!u dám s klidným svědomím pět hvězd.

plakát

The Voice Česko Slovensko (2019) (pořad) odpad!

Dyk a Kirschner..ta kráva se neumí vůbec chovat.To je tragédie.Vojtek už taky u mě klesl na absolutní dno.Pravej rocker by se k něčemu takovému nesnížil,ale Vojtkovi jde asi jen o prachy a na pověst kašle, protože řepákům to nevadí a na Kabát vždycky půjdou.Stačilo pár minut a už nikdy více.

plakát

Cizí holka (1984) (TV film) 

Ta holka to zahrála naprosto skvěle.

plakát

Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustky (1967) 

Viděl jsem to kdysi dávno a už jsem si to moc nepamatoval. Bohužel mě to moc nebavilo a nevím, zda za to nemohl Jan Kačer, kterého uznávám jako divadelního režiséra a velkého slávistu, ale tohle nebyla jeho parketa.On je dobrý v psychologických dramatech,ale do komedie mi nesedl.A druhá věc je, že nesnáším kult jménem James Bond, to jsou v podstatě parodie samy o sobě a nemá smysl je parodovat.Takže hvězdy jsou za toho cirkusového psa a hlavně za Libíčka, toho můžu v čemkoliv. A za překrásnou Květu Fialovou.

plakát

MOST! - Epizoda 5 (2019) (epizoda) odpad!

Tak nejvyšší čas skončit s tím umělým hodnocením, co říkáte?Tomuhle přece nemůže dát nikdo normální více, jak dvě hvězdy, natož pět.Degradujete tím vše, co bylo za více jak 80. let natočeno.Opravdu by mně zajímalo, kolik utrartil štáb za ty lidi, co tu píší hodnocení jak přes kopírák a uměle navyšují hvězdy ostošet.Jedna věta, jedno slovo a pět hvězd.ČSFD už začíná sloužit jen k tomu, aby si člověk přečetl o čem je film (seriál) kdo tam hraje a hodnocení je už zcela k ničemu.Sračka na podporu cikánů 82 % je úlet!

plakát

MOST! - Epizoda 4 (2019) (epizoda) odpad!

Přesně, jak napsal nonick1.Ten dal hvězdu, já dávám nemilosrdně odpad, protože tady to není k smíchu,ale k pláči.A pro ty, co tvrdíte, že to je přesné, jak to v Mostě chodí, tak jste magoři, že v takový zkurvený díře chcípáte a necháte se terorizovat od tý černý pakáže.