Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Střelec Jonathan zůstane při náletu zaseklý ve své střílně na spodku letadla. Bez porouchaného podvozku musí posádka nouzově přistát na břicho. Jonathanův život závisí pouze na síle jeho představivosti. (Česká televize)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Neuveriteľné príbehy" (Amazing Stories) je americký televízny projekt, ktorý bol zameraný predovšetkým na divákov, ktorí majú radi horror, thriller a sci-fi . V priebehu rokov 1985 až 1987 boli vyprodukované dve série, ktoré dohromady obsahujú štyridsať päť samostatných dielov. V poradí piata epizóda z prvej série nesie názov "The Mission" (Prekliaty let). V roku 1985 ju natočil režisér Steven Spielberg. Táto časť je oproti tým ostatným odlišná svojou minutážou. Steven Spielberg, mecenáš, producent a hlava tohto projektu, dostal pri réžii svojho titulu dvojnásobok času bežnej epizódy. Využil ho dobre. Natočil zaujímavý, dramatický príbeh z druhej svetovej vojny o posádke amerického bombardovacieho lietadla, ktorá sa dostala do nečakaných problémov. **** ()

harycek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dle stávajícího hodnocení je těch malých dětí tady docela hodně!! Jen člověk bez kousku fantazie označí tento příběh za "odpad" a pokud je to pro děti tak ať se tento "dospělý" na to nedívá!!! ()

Reklama

Reklama